Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Törzskönyv nélküli fajtiszta...

Törzskönyv nélküli fajtiszta kiskutyája kinek van még?

2013. jan. 15. 06:29
 21/91 anonim ***** válasza:
78%
szerintem mindenki annyit fog fel a kérdésből amennyit magáénak gondol. nyilván nem azoknak szól akik pénz nélkül jutottak fajtatiszta törzskönyvezetlen kutyához. hanem azoknak akik pénzzel támogatják hogy az ehhez hasonló dolgok továbbra is működjenek. én támogattam és nekem jót tett ez a videós sokkterápia: véglegesen felkerült a pont az i-re számomra. ennek ellenére a gratulációt még magamra sem veszem. köszönjük szépen jól megvagyunk , szerencsére tökéletes egészségben és boldogságban ugyanakkor levontam a megfelelő következtetéseimet.
2013. jan. 15. 11:40
 22/91 anonim ***** válasza:
53%
Lehet hogy hivatalosan nem az, de gyakorlatilag igen. Bármit csinálhatsz, két tk-s azonos fajtájú kutya, csakis és kizárólag fajtatiszta kiskutyát tud összehozni. És mivel házi kedvencek lesznek, nem fontos hogy hivatalosan minek mondják őket.
2013. jan. 15. 11:43
 23/91 anonim ***** válasza:
100%

"nem menne át a tenyészszemlén, mert keresztharapása van. Ennek ellenére gyönyörű kutya és nagyon jó géneket hordoz"

Aha, azért egy kis logika legyen abban amit leírsz :)

2013. jan. 15. 11:47
 24/91 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem van benne logika. Csak egy apró hibája van, amit laikus szem észre sem vesz. És tényleg nagyon jó géneket hordoz. Világbajnok testvérei és felmenői vannak! Csak nála becsúszott egy kis baki...
2013. jan. 15. 11:49
 25/91 anonim ***** válasza:
65%

Hát ez az. Én háziállatok mellől hoztam el a mudimat, ahol nem a törzskönyv volt a fontos, hanem az ösztönök, a munka. Egy olyan gazdának ahol van mindenféle állat, és vesz 1-2 mudit, nehogy már a törzskönyv legyen a lényeg! rokonaimnak is van 2500 juhuk, van hozzá 5 komondor, és kb 10 mudi. A terelés a lényeg. Amellett gyönyörű kutyáik vannak.

Nekem nem lényeg, hogy az én mudim nem törzskönyves. Van benne ösztön, talpraesett egy kan, az biztos. És ez a fő, nem az, hogy legyen papírja. AZ még nem jelent semmit!

2013. jan. 15. 11:49
 26/91 anonim ***** válasza:
72%

'egy kis baki'

Ja...tenyésztésből kizáró baki... Úgyhogy gratulálok, növeld csak a selejtes kutyák számát! Hányok tőled!

2013. jan. 15. 12:02
 27/91 anonim ***** válasza:
54%

Azért ez egy kicsit erős volt...

Amúgy én is a szaporítók ellen vagyok teljes mértékben, én véltem felismerni a videón a saját szaporítótól mentett kutyusomat. De azért szaporítás és szaporítás között van különbség.... Ha egy jó családba születik egy alom, akiket jól tartanak és jó gazdikhoz kerülnek, abban semmi kivetni való nincs.

Ez olyan mintha egy csúnya ember nem szaporodhatna, mert genetikailag selejtes.... A baj azzal van, ahogy ezek a nagy üzemű szaporítók működnek! A tartás módjától, az agyonelletéstől....

2013. jan. 15. 12:09
 28/91 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy közben rájöttem hogy mégsem az én kutyusom van ott, csak megszólalásik hasonlít rá. És a videónál 2012, január 14 volt feltüntetve dátumnak, és ő dátumra pontosan akkor került a fajtamentőkhöz, ezért hittem hogy ő az.

De már fb-n is láttam, hogy ez valóban egy tagnapi felvétel, nyilván csak elírták a dátumot.

De mindegy. A lényeg az, hogy ami a kiskutyámmal, és ezekkel a kutyákkal történt, mindenképpen rettenetes...

2013. jan. 15. 12:18
 29/91 anonim ***** válasza:
72%
Nem értem. Két millió gazdátlan kutya van az országban, nem értem hogy miért kell még többet a világra hozni? Azért mert neked tetszik a kutya és jaj hát van egy kis bakija de nem baj? De minek?
2013. jan. 15. 12:23
 30/91 A kérdező kommentje:

NEM PROVOKÁCIÓ.AZÉRT LETT FELTÉVE MERT NAPONTA 3 KÉRDÉS VAN HOGY OLCSÓ TKV NÉLKÜLI FAJTATISZTA KISKUTYÁKAT KERESNEK.

NA EZEKNEK AZ EMBEREKNEK FOGALMUK SINCS ERRŐL.

TKV NEM AZÉRT KELL HOGY KIÁLLÍTÁSRA JÁRJ.

ELÉG CSAK A BULDOG VIDEÓT MEGNÉZNI.

REMÉLEM A MODERÁTOR IS EMBERBŐL VAN ÉS ÉRTI ÉRZI HOGY MIÉRT LETTEK MEGSZÓLÍTVA EZEK AZ EMBEREK.

2013. jan. 15. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!