Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Törzskönyv nélküli fajtiszta...

Törzskönyv nélküli fajtiszta kiskutyája kinek van még?

2013. jan. 15. 06:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/91 A kérdező kommentje:
Csak gratulálni szeretnék nekik mert Ők tehetnek erről hogy érző lények így élik le az életüket.
2013. jan. 15. 06:31
 2/91 anonim ***** válasza:
76%
Hát ez gyönyörű!:S Egyébként: fajtatiszta.
2013. jan. 15. 07:54
 3/91 anonim ***** válasza:
76%

Az enyém is fajtiszta, de nincs törzskönyve :(

Mi egy lánytól hoztuk el a kutyánkat még kiskorában, mert a lány kiment külföldre. De a kutyánk oltási könyvében benne van hogy hol született, meg a tenyésztő neve. Vagyis így van benne h (pl.:) Kocsvács László tenyésztő, Mindszent.

Akkor ő most tényleg tenyésztő? Vagy szaporító??? :O :O A neten név alapján nem találtam rá a tenyészetre :(

Az összes szaporítót bekéne zárni egy ketrecbe és éheztetni őket amig bele nem halnak!!!!

2013. jan. 15. 08:00
 4/91 anonim ***** válasza:
15%
Nekem is van, de nem ilyen helyről hoztam el. Szerintem nem ilyen minden "szaporító" és ez az egész: Vegyél tk-s kutyát, vagy fogadj örökbe baromság. Ilyen helyről el se hoznám a kutyát, sőt ha látnám, már jelenteném is fel őket. Ha a kutyánkat a buszmegállóban akarták volna odaadni, el se megyek érte.
2013. jan. 15. 09:01
 5/91 anonim ***** válasza:
82%

Úristen!!!!!!!!!!!!!!

Ebben a filmben van az én mentett kutyusom!!!! 10 másodpercnél!!!

Tehát nekem van törzskönyv nélküli fajtatiszta kutyám, de azt hiszem ez így érthető...

2013. jan. 15. 09:23
 6/91 anonim ***** válasza:

Tudtam hogy szörnyű helyről jött, de ezt rettenetes látni... :(

De ő legalább nincs ketrecben, legalábbis ezen a felvételen...

2013. jan. 15. 09:26
 7/91 anonim ***** válasza:
87%

Az a baj, hogy hiába mondja mindenki, hogy "ha látnám hogy így tartja őket el sem hoznám", mert ezeket a gazdijelölt sosem látja. Nem nagy ügy a fészerből vagy a lakás egy másik részéből előhozni 3-4 kutyát amíg jön a vásárló, miközben a valóságban így élik le az életüket az anyakutyák olyan helyeken ahol "kiskutyák folyamatosan kaphatók".

Nem egy szaporítótól mentett anyakutyával volt dolgom, volt amelyiket vakon rakták ki az út szélére, ötcentis körmökkel, sebekkel teli. Gondolom nem gyakran mutogatták a vevőknek.

Egy ilyen videót ha lehetne, ki kéne rakni minden sarokra hogy az emberek rájöjjenek végre honnan van az olcsó kutya.

2013. jan. 15. 10:17
 8/91 A kérdező kommentje:

Na pontosan az ilyen emberek miatt van ez Viorica "áh nem ilyen helyről hoztam" de pont a Te felelőtlenséged igénytelenséged élteti ezeket az embereket.

Szeretnél bezárva szülni egy ilyen dobozba amíg meg nem öregszel? Majd kidobnak ha már nem hozol hasznot?

2013. jan. 15. 10:28
 9/91 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel hogy hátha felnyitom pár embernek a szemét ,és ha döntés előtt áll nem az állatkínzást finanszírozza.
2013. jan. 15. 10:29
 10/91 A kérdező kommentje:
Egyébként fajtiszta is kutya-kutya nászábó született,ebbe szövegkontextusba ez még elgépelve sem helytelen ...
2013. jan. 15. 10:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!