Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kik azok a szaporítók?

Kik azok a szaporítók?

Figyelt kérdés

Pl van egy osztálytársam. Vett egy beagle kölyök szuka kutyát. Szerette, aranyos volt stb. Aztán 1 évvel később vett mellé egy kan kutyát is, hogy majd legyenek kölykök. 2 alom lett neki már, kb 1-1,5 év alatt. Azt tervezi idén valamikor megint akar majd. Darabját eladja X ezer ft-ért.

Ő már szaporítónak számít?

2012. febr. 20. 21:48
 131/159 anonim ***** válasza:

Én nem pontozok, max. azt a választ, ami témával kapcsolatos és hülyeségnek tartom.

De speciel ebben a vitában, meg amit te is írtál az utolsó oldalon, én nem pontoztalak le se téged, se az 57%-os válaszolót.

2012. febr. 21. 16:21
 132/159 anonim ***** válasza:
0%

"Akkor miért pontozgatsz? Nem érdekelnek a pontok egyébként, nyugodtan!:)))"

Egy kicsit ellentmondásos vagy. Mindenhol felhánytorgatod sanyarú sorsod, hogy lepontoznak, utána meg bizonygatod, hogy valójában nem is érdekel. Pszichológusok álma... :)

2012. febr. 21. 16:23
 133/159 anonim ***** válasza:
92%
Nem a pontozáson háborodtam fel, nem érdekel a százalékom.:) A felháborodásom a 8 éves egészséges kutyám tényének negatívvá nyilvánításának szólt. Felfogtad?
2012. febr. 21. 16:25
 134/159 anonim ***** válasza:
92%
A véleménykülönbség rendben, de hogy egy egészséges 8 éves kutya az rossz legyen? Hát... Enyhén szólva abszurd!
2012. febr. 21. 16:27
 135/159 anonim ***** válasza:
25%
Ajj, de böki a csőröd ez. Nem hinném, hogy a kutyád ellen szólt, hanem inkább -bocs- ellened. Ellened, mert szaporítótól veszel kutyát és még újjongsz is, hogy mennyire jól tetted ezt. Holott ahelyett, hogy még több kiskutya életének tönkretételében vettél részt közvetetten, a menhelyeken is segíthettél volna azzal, hogy onnan választasz kutyát.
2012. febr. 21. 16:32
 136/159 anonim ***** válasza:
94%
Basszus, most titkolnom kellene? Ez az igazság. Vagy ez itt nem fontos? Húzzuk le az egyik oldalt, emeljük fel a másikat. Erről szól itt már minden. Aki negatívan nyilatkozik az áldott tenyésztőkről azt tiporjuk el, aki egészséges kutyát vett szaporítótól, azt is tiporjuk el! Csak a képetekbe beleillő kommenteket díjazzátok, nem az igazságot.
2012. febr. 21. 16:37
 137/159 anonim ***** válasza:
60%
Nem csak támogatod a szaporítókat, de még büszkén hangoztatod is. Gondolom ezzel vívtad ki sokak ellenszenvét (az enyémet is). Mondjuk én nem szoktam pontozgatni, se le, se fel.
2012. febr. 21. 16:40
 138/159 anonim ***** válasza:
100%
Honnan a fenéből tudod te, hogy ki és milyen ember akitől vettem? Mi? Hogy a fenébe jössz te ahhoz, hogy tényként állíts valamit, amiről halvány fogalmad nincs?
2012. febr. 21. 16:42
 139/159 anonim ***** válasza:
38%
Oldalakon keresztül hangoztattad, hogy szaporítótól van a kutyád ember..
2012. febr. 21. 16:47
 140/159 anonim ***** válasza:
39%
Vagy te nem a tegnapi 70%-os vagy?
2012. febr. 21. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!