Pl van egy osztálytársam. Vett egy beagle kölyök szuka kutyát. Szerette, aranyos volt stb. Aztán 1 évvel később vett mellé egy kan kutyát is, hogy majd legyenek kölykök. 2 alom lett neki már, kb 1-1,5 év alatt. Azt tervezi idén valamikor megint akar majd. Darabját eladja X ezer ft-ért.
Nekem speciel ÖV kutyám van, amit egy panelban nem tud kihasználni, hiába vettem volna munkavonalú kutyát, mit csináljon a panelban?
Számomra fontosak voltak azok, hogy család és gyermekszerető, nyugodt stb. Leírhatnám neked a fajtára kompletten a jellemzést, mert úgy, ahogy van, nekem ő a tökéletes kutya.
2012. febr. 21. 15:57
123/159 anonim válasza:
Ej de próbál vki ironikus lenni. Egyik sem. Bullmasztiffom van.
2012. febr. 21. 15:58
124/159 anonim válasza:
Vissza kanyarodhatnátok a kérdéshez.
Esetleg fojtassátok privátban a vitát.
2012. febr. 21. 16:02
125/159 anonim válasza:
Miért zavar a vitájuk ennél a kérdésnél? Minden kérdés ide torkollik, csak ennél zavar?
2012. febr. 21. 16:06
126/159 anonim válasza:
Jah.. Rajtam nem múlik :)
Ha egyébként jelentenénk a moderátoroknak úgy mindnestől ezt a kérdést, állítom kb. 2 oldalnyi válasz maradna meg, az összes többit törölnék, mert semmi köze a témához...
2012. febr. 21. 16:10
127/159 anonim válasza:
Ennyi erővel minden 2. kérdést töröltetni lehetne. Sokban te is szószoló vagy!:)
2012. febr. 21. 16:11
128/159 anonim válasza:
Persze, ha kell, én "beleállok" a vitába :)
2012. febr. 21. 16:15
129/159 anonim válasza:
Akkor miért pontozgatsz? Nem érdekelnek a pontok egyébként, nyugodtan!:)))
2012. febr. 21. 16:19
130/159 anonim válasza:
Ugyan, végül úgy is minden kérdés itt koncentrálódik. Hisz a felelősségteljes kutyások között jelenleg valóban ez a legnagyobb probléma, a mindent elözönlő és menhelyeket fenntartó szaporítók, és a tenyésztők olykor szép, olykor már kevésbé elfogadható munkássága. Jelenleg ezek a legnagyobb és legerősebb konfliktusok, kikerülni nem lehet, hát csodálkozni sem, hogy ennyire indulatos mindenki. Én jártam már pórul szaporítótól származó menhelyi kutyával, nem is egyel. Tenyésztőtől származótól még nem tapasztaltam hátrányt, bár az is igaz, ha én tenyésztőtől veszek kutyát, azt nagyon alaposan ellenőrzöm, pont azért, hogy ne tudjanak átvágni. A mostani egyik kutyám után közel egy évig jártam itthoni és külföldi kenneleknél is. Miután meglett a választott kennel, két évet vártam rá, hát, nem volt benne csalódásom, mind idegileg, mind küllemileg, mind munkában kifogástalan. Megérte a fáradságot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!