Menhelyről elhozni kutyát egyszerűnek tűnik, de?
Mégis kicsit szerintem túl "bonyolult", mert azt írják hogy ez meg ez a kutya keres gazdát, amikor kinéztem egyet, az pont nem volt meg (és ez még kb 5x megismétlődött) de ajánlottak helyette 6 másikat amik "Karakószörcsögön" voltak épp kint családnál, esély nem volt arra hogy azonnal megnézzem, és utána is még úgy mondták hogy majd egyszer összefutunk hogy megnézzem, meg a kutya is engem, aztán majd ők a menhelyről eljönnek megnézni hogy hol lakom (na persze szivesen beengedek akárkit) aztán egy hétig nálam lehet a kutya és ha a kutyának is úgy tetszik meg a menhelyeseknek is, akkor majd talán megtarthatom, de előfordulhat hogy bizonyos időközönként kijönnek hozzánk (!!!) ellenőrizni... plusz ha még nincs neki akkor időkorláttal ivartalanítási szerződést kell aláírni... kinek kell ennyi procedúra?... és csodálkoznak hogy tömve vannak a menhelyek...
Miért nincsenek olyan helyek ahova besétálsz, ott vannak kennelekben a leadott megunt stb kutyák, ráböksz hogy azt kérem és megkapod?... lehet gyorsabban menne az ügyintézés...
Nem olvastam el az összes erőlködésedet KÉRDEZŐ!
De most komolyan gondolkozzál már mielött hülyeségeket írsz!!!!
Figyelj már te meg 100 db gyönyörű szép kutyát kapsz a szaporítóktól akiknél csak úgy becsúszott a helyett a ronda kutya helyett amelyik nálad van. Akkor végül is te is hibás vagy, mert 100 kutyától veszi el a helyet az az egy......
Ám te se fogsz megválni tőle, még akkor se ha már örg lesz, és beteg. A betegséget bizonyos határig lehet kezelni. Bár a te felfogásod ezt lehet nem ismeri, és ha beteg lesz a kutyád, egész egyeszerüen fejbe vágod és kész. :-(
Jöhet a saját kutya ha jól szocializált, kell hozni oltási könyvet (nem biztos,hogy megnézik, de legyen nálad). Gazdasági udvarban vigyázz, ha szeret tyúkokat meg libákat kergetni.
Én 1-től kint vagyok, gyere bátran, az én kutyám mindig nagyon élvezi és hulla fáradtan viszem haza, jobban kifárad mint egy kiadós kutyasulizásban. Lehet sok-sok kutyával barátkozni, meg csacsival hülyéskedni, meg minden.
Budapest XVII.ker. Csordakút utca 138634/1 hrsz.
Itt van ez? Itt azt mondják hogy előre be kell jelenteni ha állattal mész...
Sajnos fogalmam sincs hogy néz ki egy ilyen összejövetel... :-S... Ha van még fölös időd irhatnál róla...
Azt szerintem úgy értik, hogyha olyan állattal mész, akit ott is hagynál. Legalábbis én voltam már kint többször kutyákkal, és mindig bejöhettek.
Ha gondolod akár találkozhatunk is, és akkor megmutatom amit én tudok a helyről. Önkénteseket kicsit nehéz szombaton elkapni, mert nagy a pörgés meg sok a munka, úgyhogy ha jössz ne sértődj meg, ha nincs aki rögtön ugorjon :)
De ha írsz privit megadom a számom, és kereshetsz nyugodtan, én legalább már arcról kiszúrom, hogy ki a helyi és ki a látogató :)
Én se járok ki sűrűn, csak ha vinni kell az ideiglenest, sajnos marha nehéz a hétégi menhelyezés és a hétvégi kutyasuli között választani, de én általában a sulit választom. Csak azért gondoltam, mert elsőre én is marha elveszett voltam, fogalmam se volt kihez kéne szólni, mindenki fut-rohan.
De ahogy gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!