Menhelyről elhozni kutyát egyszerűnek tűnik, de?
Mégis kicsit szerintem túl "bonyolult", mert azt írják hogy ez meg ez a kutya keres gazdát, amikor kinéztem egyet, az pont nem volt meg (és ez még kb 5x megismétlődött) de ajánlottak helyette 6 másikat amik "Karakószörcsögön" voltak épp kint családnál, esély nem volt arra hogy azonnal megnézzem, és utána is még úgy mondták hogy majd egyszer összefutunk hogy megnézzem, meg a kutya is engem, aztán majd ők a menhelyről eljönnek megnézni hogy hol lakom (na persze szivesen beengedek akárkit) aztán egy hétig nálam lehet a kutya és ha a kutyának is úgy tetszik meg a menhelyeseknek is, akkor majd talán megtarthatom, de előfordulhat hogy bizonyos időközönként kijönnek hozzánk (!!!) ellenőrizni... plusz ha még nincs neki akkor időkorláttal ivartalanítási szerződést kell aláírni... kinek kell ennyi procedúra?... és csodálkoznak hogy tömve vannak a menhelyek...
Miért nincsenek olyan helyek ahova besétálsz, ott vannak kennelekben a leadott megunt stb kutyák, ráböksz hogy azt kérem és megkapod?... lehet gyorsabban menne az ügyintézés...
huhh váó.még mindig tart a vita? én nem értem mit vesződtök vele. ez egy teljes mértékben értetlen személy.én huszadik reakcióm, meg az állandó lepontozások után abbahagytam a reaagálást. ennél jobban már nem lehet neki megfogalmazni, hogy hogyan működik egy felelős állat örökbeadás. nem baj. vegyen szaporítótól, ha kell neki kutya ugyis onnan fog, mert onnan már 6 hetesen elhozhatja, még ő tépheti le az anyja emlőjéről (már ha az elég korai. ezzel nem arra céloztam kedves kérdező h ilyen baba kutyára ácsingóztál, hanem érzékeltetni kivántam h nevetségesen türelmetlen vagy->lásd videó).szal ha szaporitótól hoz egy kutyát, még az is lehet h jó gazda,akkor legalább az a kutya nem fogja ut szélén, vagy egy kamion hátuljában végezni. aki ezen a kérdezőn felidegesíti magát gondoljon erre. megvan az esélye h amugy jóravaló ember, vagy nem az, de szereti az állatokat. a maga módján...
amúgy komolyan inkább megadom az Elmű meg az émász panasztelefonszámát, hogy ott is sirhasson a magas számlák miatt, és jusson dűlőre a szolgáltató fogyasztóért élő ügyfélszolgálatosával!:D
amugy csak mellékesen Kérdező. neked nem csak tegnap volt szabadnapod?
minek kell moderáltatni?
de... de nem sokban különbözik a nem szabadnapoktól :-D...
igen, teljesen esélytelen nektek a blablátokat a fejembe nyomni... az biztos nem fog sikerülni...
lehet neked nem volt nyomós érv, de szerintem mindegyik az volt... és nem tudom melyikőtök enne szivesen anyatejes fagyit
Az egyik válaszolót töröltettem, mert nyomdafestéket nem tűrő írásokat engedett meg magának.
Ha valaki meg akarja írni a magáét azt kulturáltabban is megteheti.
"de... de nem sokban különbözik a nem szabadnapoktól :-D... "
tehát, innen ugy néz ki ,hogy hál isten a munkaidőd egy részét bőven netezéssel töltheted. ez gondolom rajtad kivül nincs senki hasznára. a szadidődet pedig azzal, hogy ide irogatsz értelmetlenségeket.
nos, legalább az állatvédők hasznosabban töltik a szabadidejüket, hamár munkaidőben nem fogadnak téged.
másik fórumozó:
szabad megkérdezni, hogy miért nem értesz egyet a Fennel módszerrel?esetleg magad is suttogó vagy? bár nekem bevált, de gondolom csak egyedit egészes elszigetelt eset lehetek.majd ha lesz egy kis időd kérlek küldd át, akár privátba is a saját összeszedett kutyanevelési tapasztalataidat. lehet hogy az is jó. talán majd a te irásod méltán lesz világhires alapmű, a kutyapszichológiával ellentétben...
,,nos, legalább az állatvédők hasznosabban töltik a szabadidejüket, hamár munkaidőben nem fogadnak téged. "
Azt te soha nem tudhatod, és nem sokban kapcsolódik a kérdéshez az én munkám, egyébként te is gyakran irsz ide.
Másiknak:
Nem mond az "ezek" szó semmit. Nem hallottad még soha az "ezek az emberek és nem azok" kifejezéseket?
Egyébként, nekem van olyan könyvem, egy kutyatartással kapcsolatos enciklopédia, amiben spec azt írják úgy kell szépen láb melletti sétára nevelni a kutyát hogy "addig üsd a kutya orrát a pálcáddal amíg nem jön elég közel a lábadhoz, amikor odament, fejezd be..." És mielőtt valaki megkérdezi: nem, nem ütöttem nádpálcával a kutyám orrát :-D...
Elég monumentális mű egyébként csak egy kiragadott módszer volt és a kutyapszichológia előtt is tartottak kutyát az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!