Staffordshire kiskutyát szeretnék venni de anyu nemengedi mert szerinte az pitbull meg gyilkos meg ilyenek-. -hogy vegyem rá?
Kérdező és mások, már hogyne lenne harci kutya? Persze "lehet" egy pincsiből is harcikutyát nevelni :D Azért egy pitt vagy staff nem fog nyavicskolva elfutni, ha megharapják.
Indulhatsz te biciklivel a Dakaron. Érzed a különbséget? :)
Te vagy az ostoba kérdező, mert fel sem fogtad Morfologus válaszát. :-)
Te "kutyaszakértő" ... :-)))
Kérdező tényleg rosszul értelmeztél. :) Harci kutya van, ezt kár tagadni, kicsit olyan mint a cigánybünözés, sokan azt mondják hogy nincs, de van :D Ebbe most ne menjünk bele mer egy más téma. Hogy más példával éljek, senki se fogadna egy sánta lóra. Hiába kereszteznél te xy-t, a pittek is eleinte más állatok ellen küzdöttek, majd mikor betiltották, akkor jöttek a kutyaviadalok. Ugy lettek szelektáva hogy súlyos sérülés esetén se edják fel. Sokan írják más helyen is hogy "harci kutya nincs..." Pedig van, nem kell szépíteni a dolgokat :) Bűzlik a szar, dobsz rá földet, elfedi a szagot, de a szar ott marad :D Nem tudom érted e, szeretek példákkal jönni mindenre.
Én lassan már 20 leszek és én is a szüleimmel élek, még :D
Nem volt már fél éve kutyánk, mondom otthon hogy veszek egyet, erre anyám ha van rá pénzed...mutattam neki hogy milyet, ő azt mondja vegyek bernit mer az neki is tetszik, de staff lett végül is és megszerette :) Ennyi volt nálunk. Ha anyagilag nem támogassák és nincs saját kereseted akkor ne vegyél staffot + szerintem a kutyák érzik a érzelmi állapotot, most ha anyud félni is utálni fogja az nem tesz jót a kutyának. Szerintem.
anyu már beleegyezett.anyagiakkal nincsprobléma. de oncogito mondott egy olyat , hogy a staffból bármikor előtörhet a "harci" ösztöne, ha az élet úgy hozza.
Ha BÁRMIKOR ELŐTÖRHETNE BELŐLE ,AKKOR NEM AJÁNLANÁK GYEREKEK MELLÉ BÉBISZITTERNEK !! MÉG AKKORSEM HA EZ AZ AGRESSZIÓ CSAK A KUTYÁKKAL VALÓ VISZONYÁRA VONATKOZIK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!