Milyen kellékeket érdemes vásárolni egy amerikai staffordshire terriernek?
Játékot ne vegyél neki!!
Mivel kb. 5 percig fog neki tartani amíg pici darabokra nem szedi szét, legyen akár a legellenállóbb tömör gumijáték.
Legolcsóbb megoldás a fadarab, de egy amstaffos ismerősömék autógumit használnak :))
Mivel akaratos kutya, nekünk a fojtónyakörv vált be, ha tudod miként kell használni, nagyon szépen fog melletted jönni.
Mi sima nylonpórázt használunk
, a láncban nem bízom, félek, hogy elszakad ( a fojtónk egyszer már szakadt el...).
Ha jól látom ez egy 1 soros fojtó?
Nem vagyok állatkínzó sőt!
De állítom, egy amstaffnál nem fogsz könnyen boldogulni sima nyakörvvel.
Próbálkoztunk haltival is a sima csúfos kudarca után ( mivel a csuklóm bánta), végül az 1 soros fojtónyakörv jött be.
Eljutottunk odáig, hogy már nem akar megfulladni, szépen jön mellettünk és ha elkapja a hév ( pl. izgalmas illat, másik kutya ), ezzel nagyon könnyen le lehet állítani.
Még egy tapasztalat:
Én vettem neki speciális szőrkiszedő kefét is ( olyan, mint a Furminator, csak olcsóbb változat), de alig szed ki valamit, mivel nincs aljszőrzete, így a sima kefe is ugyanolyan jó.
szia. Amig baba, én nem ajánlanám a láncnyakörvet. Elég a sima textil is, és rendes póráz. A láncpórázt felejtsd el, szar. Kiskorban még a puhább labdákat érdemes venni, és nem hagyjuk előtte állandóan, csak akkor van labda, ha játszunk.
Ebből lehet pár darab, ha apportos, már kicsinek rá lehet szoktatni a váltott labdázásra. Szóval én a helyedben. Vennék: textilnyakörv (kb. 1500 ft) bőrpóráz (3000 ft) érdemes egy flexit is venni nagyméretű: (kb. 5000 ft.) zsinóros labdák, ( 1000 ft/db) Ezenfelül szeretik a pet palackokat (érdemes pele pár nagyobb kavicsot tenni), a régi törölközőket, papucsokat:)))))
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:48
Akkor a képen látható nyakörvet ajánlod?
miénk is rontó pál, de már nem szed szét állandóan mindent.
szerintem itt nézz körül nyakörv ügyben ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!