Egy amerikai staffordshire terrierből is lehet olyan viadal kutya mint az amerikai pitbull terrierből? Vagy csak kinézetre hasonlítanak egymásra?
szerintem lehet , de amúgy sok más erősebb fajtából is lehet viadal kutyát csinálni..
de remélem nem akarsz kutya viadalt csinálni , mert állatkínzás!!!!!
remélem tudod hogy ezt a rendszert egy bizottság ellenőrzi és megkeresnek téged állatkinzás miatt ha erre a célra akarod...
Egy 17 éves lány itt bukott le a 40 éves fószerral... itt derült ki minden és a Tényekben is benne volt!
Nem csak a Staffordshire-ből és a Pit bull-ból lehetnek ring kutyák. Ezek keverékei, és más fajták is szóba jöhetnek.
Egyébként nem csak kinézetre hasonlítanak. Sokan nem tudják őket megkülönböztetni. Ismerni kell mindkét fajtát részletesen, hogy különbséget tudj tenni közöttük. A staffordot is harci kutyának tenyészették ki talán a XIX. században. A dátum nem biztos, a többi az igen. Remélem tudtam segíteni.
DE! Olvastam, hogy nem akarod verekedtetni... Azért én is biztatlak, hogy még csak eszedbe se jusson! Állatkínzás, nem tudom mit élvez benne sok elvetemült. Nagyon ellenzem.
Üdv: Két Pit Bull gazdája
Nekem stafim volt amikor megvettem a kanárimat. Eleinte jól kijöttek, de a stafi csesztette a kanárit. hírtelen neki ugrott a kanárinak, amikor az feküdt. ( persze szétszedtük őket ) Aztán egy idő után amikor a kanárim olyan nyolc hónapos volt, megint neki ugrott a staf. Viszont a kanári megelégelte, és úgy vissza verte, hogy alig tudtuk leszedni a stafiról. Sajnos a stafi ideg beteg volt. Már az első ilyen neki ugrás után elkezdtük az új gazda keresését. Utcára nem akartuk rakni, meg láncos helyre.
De végül is sikrült jó helyre elajándékozni egyke kutyának.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy szerintem a kanári erősebb mint a staf. A kanárim amikor lenyomta a stafim, akkor volt 30 kiló. Egy súlyban volt a stafival.
Gratulálok, utolsó!
Elb@szt@d a kutya nevelését, szocializálását. Összeugrott a saját kutyáddal, erre neked az volt a megoldás, hogy gyorsan elajándékozod a kutyát?! Nem jutott eszedbe, hogy esetleg megneveld? Ezért nem való se Staffordshire, se Pit Bull bárki kezébe. Erős kezet igényelnek, jó nevelést, jó szocializálást. A tiédnek valószínűleg egyik sem volt meg... És arra nem gondoltál, ha már idegbeteg volt a kutyád, ahogy te mondtad, hogy ahová elajándékozod, ott esetleg bajt okoz?
19:28! Látom le is vagy pontozva, biztos a sötétséged miatt!!!!
Nem kéne ismeretlenül vádaskodni, mert egyszer az életben lehet bele taposnak a szádba!!!!!!
De hogy megnyugodjá leírom, hogy a staff már úgy került hozzám, hogy ütötték verték.( ez miatt el volt görbülve a gerince ) Magamhoz vettem, jártunk rehabra ez valamennyire segített de nem lett tökéletes.
És igen elajándékoztam mert ideiglenesen vettem magamhoz amíg kikupálom. A verekedés az már csak hab volt a tortán. Ettől még szerettem, és nem akartam szar helyre adni. Ezen miért kell kiakadni, miért kell kiforgatni a szavaimat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!