Ez egyedfüggő.Nem biztos hogy feltétlenül nyerne a kanári mert hogy nehezebb és nagyobb kutya.A pittben is nagyon nagy erő van nem beszélve a fordulékonysága és gyorsasága miatt is ellenfél lenne a kanári ellen.Ami a te kutyádnak neki ment pit az az se biztos hogy pit volt.... Amúgy már manapság szinte egy db tényleg az őseire hasonlító pit már nem is van.Ezen egyébként ne lovagoljunk az ambull azért csak egy ambull... az se 10-kg.És mint utána mondtam Ez egyedfüggő....
2013. ápr. 4. 18:08
22/32 anonim válasza:
Szerintem te tutira nem láttál még kanárit harcolni. ( nem sértésnek szántam ) A kanári a tömege ellenére ugyanolyan pörgős mint egy pit vagy stafi. Nem hiába mondják róla: ,, olyan mint két pit egymásra téve"
Amúgy kicsit olvashatnál figyelmesebben. N az én kutyám bunyózott a pittel meg a stafival. Én csak kimásoltam.
2013. ápr. 5. 10:24
23/32 anonim válasza:
Te lehetnél figyelmesebb és értelmesebb mert nem neked szántam és tudom hogy kimásoltad....Láttam már kanárit harcolni és szerintem itt hagyjuk abba nem vitatkozom olyanokkal akik még pottyantós wc-n kívül nem láttak még semmit....
2013. ápr. 5. 11:44
24/32 anonim válasza:
Ja és nincs olyan gyors mint egy pit azt ne mond nekem a pit az nagy nagyon gyors és hihetetlenl erős kutya (tapasztalat).A kanári meg ahogy láttam az nem bírna el vele hiba mondtok ti akármit is.
2013. ápr. 5. 16:35
25/32 anonim válasza:
Akkor miért ezt írtad? : ,, ami a te kutyádnak neki ment az nem pit" Amúgy te honnan tudod, hogy xy kutyája milyen kutyával harcolt? Ott voltál láttad? Én az ismim kanáriját láttam amikor verekedett egy stafival, és nekem ne mond így láttatlanba hogy akkor az nem stafi volt. Mind a két kutya tk.kett. A kanári simán maga alá gyürte a stafit. Szóval azt hiszek el amit látok. A kanárinak fél fogára nem elég a pit vagy ehhez hasonlók. Ezen nincs mit vitázni!
2013. ápr. 5. 22:48
26/32 anonim válasza:
A wc- ről csak annyit, hogy amíg te csak képről nézegedted a pottyantós wc-t, addig én már full autómata öntisztító klotyón csücsültem...
2013. ápr. 5. 22:53
27/32 anonim válasza:
Mondom az se BIZTOS hogy pit volt.Lehet hogy olyan keverék.Manapság már ami az expresszen meg egyéb ilyen oldalakon vannak pit.ek azok már csak valamilyen keverékek.TK-s pit meg nincs mivel hogy nincs elfogadva az fci-által.....És kennel is csak kint amerikában van. Úgyhogy valszeg csak pitre hasonlító kutya ment neki.És képzeld már nem egy kanárit láttam már ahogy azt leírtam volt is már olyan kutyám és nem tudta volna legyőzni a stafit .Az hogy az a kanári verekedett már össze TK-s stafival az nagyon kamunak látszik.Hogy került össze egy pont tk-s stafival?És hogy hogy össze verekedtek?Szerintem te ezt csak azért írtad hogy védd a kanárit mert biztos a kedvenc fajtád (és majd jöhetsz tagadni)már volt is ilyen kutyám meg már láttam is és nem bírna el egy stafival csak azért mert nagy tömege van.Ugyan is a staff nagyon erős attól függetlenül hogy kicsi.Te láttál már staffit?volt már staffid?Láttad már őket pl:lógni reggeltől másnap reggelig?Te ezt a fajtát nem ismered és szerintem még a kanárit sem.Az hogy láttad az egyik haverodnál az nem azt jelenti hogy van tapasztalatod is azzal a fajtával.Nekem már volt és nem tudna leverni egy tk-s staffit vagy egy amerikai kennel-ből való pit-et.Ja és ha hozzá mondanád hogy nekem meg ez a kedvenc fajtám akkor arra scak annyit hogy nem ez a kedvenc fajtám hanem az alaszkai malamut :) Most is olyanom van :) Staff meg a kanári apumnak volt.És láttam és tapasztaltam mire képes a kettő.A kanári is kemény,de a staffval nem bírna el.De persze ez egyed és edzettség függő.Nem minden stafi ver le egy kanárit És nem minden kanári ver le egy stafit :) A wc-hez meg csak annyit hogy nekem beszélő,elemző(kielemzi a limonádédból hogy van e valami bajod)És még a seggem is ő törli ki :D
2013. ápr. 6. 08:05
28/32 anonim válasza:
Ba...d meg ennyire sötét nem lehetsz! Nem piten van a hangsúly hanem ,, A TE KUTYÁD" on! És igenmindkettő tk.-ett. Bár nem tartozik rád de elmondom, hogy egyik kutya gazdája se a haverom, csak a kollégáim, és egyik éjjel elszabadult az egyik, míg a másik járőrben volt és ütköztek. A kutyákról meg azért tudok pár dolgot, mert az összes kutyának az összes papírjai le lettek fénymásolva. ( főnöki utasítás )
Azért próbáld meg értelmezni is amit írtam ne csak olvass! A kanárinak fél fogára nem volt elég a stafi, és ezt a gy.k.-n is alátámasztották.
2013. ápr. 6. 09:32
29/32 anonim válasza:
Látom még még nem csücsültél öntisztítós fertőtlenítős wc. Egyszer próbáld ki nagyon szupi! Igaz ahhoz ki is kell jutni olyan országba. Nem baj de legalább már ezt is tudod, hogy mik vannak. :-D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!