Egy amerikai staffordshire terrierből is lehet olyan viadal kutya mint az amerikai pitbull terrierből? Vagy csak kinézetre hasonlítanak egymásra?
20:50-es!
19:28-as vagyok!
Ne haragudj, nem forgattam ki a szavaidat. Így már teljesen más az egész. Félreérthetően írtál, és azért értettem valószínűleg félre. Nem szokásom vádaskodni, csak tudod sok béna ember, sőt még gyerekek is pitbullokkal, staffokkal szaladgálnak, azt képzelve, hogy most ezzel ők a feljebb valóak. Hirtelen azt hittem ebbe a kategóriába tartozol. Remélem megbeszéltük a dolgot.
a staff zömökebb, a pit lazább felépítése miatt alkalmasabb úgymond a viadalra...
de remélem tényleg nem áll szándékodban ilyesmit tervezni, mert én leszek az első, aki megjelenik nálad hatósággal :)
Utolsó ez egy nagy baromság. Látszik, hogy nem ismered a fajtákat! Mindenki tudja, hogy a stafi kb. 45- 48 kiló.
,,A magasság és a súly egymással arányos. A kanok marmagassága 46–48 cm, a szukáké 43–46 cm."
Engem tutira nem tudsz beetetni, hogy egy kb 60 kilós kanári ne tudna megverni egy stafit. Ráadásul az illető saját tapasztalatát írta le.
És én is láttam egyik ismerősömnél akinek szintén kanárija van, hogy a kanárinak fél fogára nem elég a stafi.
A kutyatár oldala nem sok mindent ír, de itt egy standard:
És egy kis olvasni való: http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__1855269-melyi..
Jaaah! Itt is saját tapasztaltát írta le az illető, és nem csak képről látott kanárit.... :
,,A pit nekiment a kutyámnak, elengedtem a pórázt, az enyém maga alá gyűrte, rátaposott és lefogta a nyakát különösebb erőfeszítés nélkül, a pit meg úgy vergődött, mint egy partra vetett hal. Akkor már a másik kutya gazdája úgy érezte, hogy jobban jár ha mégis megfogja. Az amstaffal is ugyan ez volt a helyzet, csak ott 1 éves volt a kutyám az amstaff pedig kifejlett 3 éves. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!