Egy amerikai staffordshire terrierből is lehet olyan viadal kutya mint az amerikai pitbull terrierből? Vagy csak kinézetre hasonlítanak egymásra?
Figyelt kérdés
2011. okt. 20. 18:24
31/32 anonim válasza:
De egy nagy kamu amit írt...Nekem nagyon nem szimpi a történeted....Eleve a főnök miért utasított hogy a z össze létező kutya fajtának a papírjait fénymásold le?Egyikőtök sem ismeri egyik kutyafajtát sem....Ez mind edzettség függő az igaz azt jól mondtátok...Mert már láttam olyan staffot akivel elbánt egy nj de láttam már olyan kanárit is amelyikkel el bánt egy sima szálkásszőrű német vizsla....pedig az aztán semmibe se jöhet kanárihoz képest de mégis leverte....Egyszer láttam a dunaparton hogy egy kb 50-kilós kis csaj vitt egy kanárit és az jó hogy nem törte el a csuklóját....na szóval a csaj "vitte" a kutyáját.Velük szemben ült egy pittes a kutyájával a padon a kanári meg annyira meg őrült a láttán hogy kiszabadult (nem meglepő) a csaj kezéből és nekiment a pittnek.a csávó gyors a padhoz láncolta a kutyáját fogott egy nagy botot és úgy fejbe vágta csóri kanárit hogy azt hittem hogy megdöglik de nem felkelt és még ettől sem rettent meg és megint elindult mikor a pit kiszabadult a nyakörvből és egymásnak estek.nem meglepő de a kanári maga alá gyűrte a pittet de az meg ragadta a nyakát és szorította.a kanári alatt volt a pitt de mivel hogy az szorította a nyakát ill. egy kicsit fölötte olyan ponto hogy a kanári nem bírta megharapni.a kanári nyaka tiszta vér volt a csávó sem bírta leszedni a kanárit a pittről és fordítva sem.aztán a pit olyan gyorsan meg ragadta a kanári szája alatt lévő puhább részt (minden kutyánál olyan) és bekapta az egész száját.a kanári sem hagyta nehezen de a sok ráncigálás végett kiszabadult a pit szája közül és megint egymásnak mentek voltna de a csávó (akié a pit) megfogta a kanári nyakörvét és a kiscsajnak nagynehezen oda adta a kanárit aki mégnehezebben hazavitte.a kanárinak tiszta vérvolt a nyaka meg a szája alatt és fölszakadt a bőr.a pit kisebb horzsolások és zúzódásokkal megúszta.
32/32 anonim válasza:
Esti mesének elmegy a storyd... A kanári bőre ele laza, bármilyen fogásból ki tud fordulni. Ennyit erről. Az Egyetem területén dolgozó kutyákról csak annyit: semmi közöd ahhoz hogy mit követelnek a fejesek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!