Staffordshire kiskutyát szeretnék venni de anyu nemengedi mert szerinte az pitbull meg gyilkos meg ilyenek-. -hogy vegyem rá?
Én nem mondtam semmit arról, hogy a kérdező milyen gazda lenne.
Feltettem egy kérdést - nehéz rá a válasz?
Sajnálom, ha a neked nem tetsző vélemény provokatív.
Arra céloztam az előbbi kérdésemmel, hogy a staffinál bizony ki kell hangsúlyozni a többi kutyához képest jobban, hogy csak jó kezekben jó kutya. Rossz kezekben veszélyesebb az átlag kutyánál.
Ha ezzel nem értesz egyet, sajnálom, de nekem ez a véleményem és ezzel nem vagyok egyedül.
Egyébként a tűrőképességed (illetve képtelenséged) és intoleranciád alapján csak remélni tudom, hogy nincs sem staffid, sem pitbullod.
Mert tudod a nyugodtság azt jelenti, hogy a provokatív szitukban is megőrzöd a higgadtságod, a kulturáltságod és a józan ítélő képességed.
Ez neked láthatóan legalábbis itt nem nagyon megy -- jó lenne, ha tanulnál belőle.
oncogito.
én is nem egy kérdésnél láttam , hogy buta, bunkó és tényleg provokatív válaszokat adsz . Mintha mindent csak te tudnál jól, és a másiknak gőze sem lehet a dolgokról.
"Csak jó kezekben jó kutya"
ezzel aztán okosságot mondtál. szerintem minden kutya csak akkor "jó" ha jó kezekben van:)
ha rossz kezekben van , akkor minden kutya rossz.
annyira rejtetten fogalmazol...de burkoltan mindig az a mondanivalód lényege, hogy az amstaffban bennevan a gyilok, és ezt nemlehet belőle kinevelni , csak elnyomni. Nos tévedsz.A harcikutyák sokkal kevesebbszer támadnak emberre, mint például a németjuhászok. Amikor a pitteket harcoltatták, a fő tenyésztési szempont azvolt, hogy ezek a kutyák messzemenőkig tiszteljék az embert, és csak a fajtársaik ellen küzdjenek. Ha mégis volt kivételes egyed , amelyik nekiment a gazdájának , kivonták a tenyésztésből.Magyarul ebben a "gépezetben" homokszem az emberre való támadási hajlam .Tehát annyiban különbözik más kutyáktól, hogy kevesebbszer támad embert:)Ha támadnak azmeg azért van , mert a helyi menő pujáró, veszmagának 10.000-ért egy ideggyenge staffot szaporítótol, csak azért hogy menőzhessen vele. pluszba még emberek ellen is hangolja. Ebből lehetnek balesetek, nem is akármilyenek ,ez tény.
1. kiskorától fogva vinni fogom kutyák közé.
2. kutyaiskolába fogunk járni.
3. napi 4 x elviszem 1 órás sétára(a fene a ráérős mindemet:)
4.én mindig kapható vagyok egy kis játékra.
úgygondolod nemlesz megfelelő kezekben?:)én határozottnak érzem magam hozzá. de rád még egy tacskót sem bíznék. PONT.
Ha nem lennél elfogult, akkor olvastad volna, hogy mennyi jót írtam a staffiról.
És az előttem szólnak írtam a kérdésem, aki azt írta, hogy jó kezekben jó kutya.
Sajnos nem minden staffi és pitbull és keverékeik vannak jó kezekben, sajnos ma nálunk is sok viadal van. Sajnos egyetlen viadalra vett kutyatulajdonos sem fogja azt mondani, hogy viadalra veszi és hogy nem jó gazda.
És egyetlen jó pénzért szaporítani akaró sem fogja azt mondani, hogy majd jó pénzért eladja a kutyákat viadalra.
Sajnos sok agresszív és félelmet kelteni akarónak van staffija.
Sajnálom, hogy nem veszed ki a szavaimból, hogy a staffival és a pittel nincs bajom, hanem azzal, hogy ez most egy divatos fajta lett és ezért sokan akarják, olyanok is akik csak hiszik magukról, hogy jó gazdák lennének.
De te csak azt látod, hogy jaj, megint valaki szidja a staffikat.
Hát, nem látsz tovább az orrodnál és meglehetősen agresszív vagy.
Vitára meg egyenesen alkalmatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!