Staffordshire kiskutyát szeretnék venni de anyu nemengedi mert szerinte az pitbull meg gyilkos meg ilyenek-. -hogy vegyem rá?
ketten vagyunk ellened vedd már észre magad.Nem én vagyok alkalmatlan a vitára, hanem veled nem érdemes , mert alacsony az éretlmiségi szinted.
hagyjuk az én kérdéseimet...nem egy olyan válaszodat tudnám linkelni , amikor a kérdező normálisan megkérdezett valamit, és provokatív választ adtál. Nemkívánok veled többet itt tárgyalni a kérdésemnél.Én abszolut nemvagyok agresszív , most is halál nyugodt vagyok:D kiröhöglek kb...
21:22:
Én feltettem egy kérdést az előttem szólónak, aki nem a kérdező volt és nem is a kérdezőre vonatkozott. Erre jöttél te, aki belekeverted a kérdezőt. Azt magyaráztam neked többször, mert nehezen értettem meg, hogy mire vonatkozott a kérdésem -- erre most azzal jössz, hogy minek írom le annyiszor?
Hát ne szólj bele abba, amit nem értesz teljesen, illetve ha mégis, akkor viseld a magyarázatot.
Ilyen egyszerű.
Kérdező, akár hányan gondoljátok, hogy ellenem vagytok, én senki ellen nem vagyok, de a véleményemet leírom. És nem ijedek meg a "túlerőtől" sem, nem kellenek támogatók, ha biztos vagyok az igazamban.
Egyébként sem neked írtam, azt, hogy alkalmatlan vagy a vitára (bár rád is vonatkozhatott volna) hanem annak, aki 21:02-kor írt.
Azon kívül ismételten írom, hogy sehol nem tettem olyan megjegyzést, miszerint tudnám, hogy milyen gazdája lennél, hiszen nem ismerlek. Azt írtam, hogy első kutyásnak nem való és ez igaz is. Hogy neked volt kutyád, vagy sem azt te tudod, nem is érdekel.
Az is rejtett fogalmazás, hogy jó kezekben jó kutya a staffi. Szerinted miért kell ezt kihangsúlyozni jobban, mint más kutyánál?
Ha reális vagy és szereted az igazságot, akkor a választ is tudhatod.
A staffi egy bivaly erős kutya, jó idegrendszerrel és sok öröklött harci képességgel, ami könnyen előjön, ha nem tartják kordában. Ezért is lehet könnyen viadalokra kiképezni.
Ezért is divatos fajta ma.
Sajnálom, hogy te sem veszed figyelembe ami jókat a staffiról írtam és csak arra reagálsz, ami számodra nem tetsző.
egy ilyen kutya is megfelelő szeretetteljes és odaadó nevelés mellett kezesbárány tud lenni:)
Hasznos volt számodra ez a válasz?
Ha szerinted baj van ezzel a válasszal, jelentsd a moderátorok felé, a probléma megjelölésével! Kérlek csak olyan válaszokat jelents, ahol a válaszoló egyértelműen rosszindulatú vagy szabályzatsértő megjegyzéseket tett, azért ne jelents választ, mert nem értesz vele egyet (ezt csupán értékeld a lefelé mutató nyíllal). Előre is köszönjük segítséged!
Ez a válasz trágár
Ez a válasz provokatív, a válaszadó csak veszekedni akar
Ez a válasz rasszista
Ez a válaszadó értelmetlen dolgokat ír
Ez a válasz egy hirdetés
Ez a válasz más szempontból problémás
A válasz írója 50%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:26
oncogito válasza:
És ha nem megfelelő és szeretetteljes nevelésben részesül, akkor milyen lesz?
Most mondd meg , minek kellett ezt bepötyögnöd ide?:DNyilván vannak olyanok akiknél tévútra tér ez a fajta, de az nem én vagyok.Ezzel a kérdéseddel támadtad a staffot,akárhogy is nézzük. Úgy írsz róla , mintha egy földönkívüli jelenség lenne. UGYANOLYAN KUTYA MINT A TÖBBI.
teszemazt kiírok egy ilyen kérdést: palotapincsit szeretnék venni , de anyu nemengedi mert hebrencsek, és nyughatatlan kis mitugrászok.hogy vegyem rá?
Erre is beírtad volna, hogy neked nemvaló pincsi mert majd nemtudod kezelni ?! ugye hogy nem?:) azért mert a staffban te valami rémisztőt látsz a lelked mélyén:D:DD:D:Dpedig a pincsi sem való ám mindenkinek. :)személyes tapasztalat , hogy kis vakarcsok tudnak lenni. de ha olyan kérdést teszek fel, arra biztos nem azt a választ adtad volna , hogy semmiképpp ne vegyek mert nemvagyok hozzá érett:D:D
A staffi egy bivaly erős kutya, jó idegrendszerrel és sok öröklött harci képességgel, ami könnyen előjön, ha nem tartják kordában. Ezért is lehet könnyen viadalokra kiképezni.
Ez megint jónagy butaság volt a részedről. öröklött harci képességek. ajajj kezdek félni, lehet nemveszek staffot. idefigyelj barátom..annyiban különbözik a többi kutyától, hogy magas a fájdalomküszöbe, és bizony nagyot tud harapni, de újat mondok azzal neked , hogy a rotweiler erősebbet harap a staffnál?Meg miaz hogy könnyen előjön belőle? Lehet hogy előjön..de az nem emberre irányuló agresszivitás lesz..hanem max kutyára mozdul rá.Aztmeg nem nehéz kordában tartani, arra van a póráz és a fojtó(nehezebb esetekre).okoska.
Korábban belinkeltem egy írást, miszerint a tenyésztők a staffiban egy jó munkakutyát akartak létrehozni, a harci képességek megtartásával.
Ez sikerült is nekik.
Jó kezekben jó kutya, rossz, vagy tapasztalatlan kézben bizony veszélyes gyilkos lehet, elsősorban kutyákra nézve.
Még valami.
Sok kutyatámadás van, sok nem staffi és pitbull részéről.
Azonban nézz utána a statisztikának, hogy a halálos áldozatok esetében milyen fajták vezetnek...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!