Staffordshire kiskutyát szeretnék venni de anyu nemengedi mert szerinte az pitbull meg gyilkos meg ilyenek-. -hogy vegyem rá?
17:50
Ha te is egyetértesz azzal, hogy emberek tenyésztettek kifejezetten harci célra kutyát -- akkor az miért is nem harci kutya...?
Ha emberek tenyésztenek kifejezetten vadászati célra kutyát, az vadászkutya, igaz?
Akkor a harcra tenyésztett miért nem harci kutya?
Várom a választ!
Mert arra tenyésztették de nem az.
Nem harci kutya csak régen erre lett kitenyésztve! Mára hiába állítok oda egy pittel nem fog harcolni!!!!
Hagyjuk! Én már nem veszekszem, úgysem hiszed el,h ogy nincs igazad!
Amúgy meg az EMBER kreálta tehát alapból Nincs harcikutya
Vadászkutya van, mert az már előtte is benne volt a kutyákban!
Ti teljesen elfogultak vagyok.
Milyen alapon hülyézitek le azt, aki más véleményen van?
Ja, mit is várok, a pitbull imádó gazdik zömmel ilyenek - tisztelet a kivételnek.
Csak itt, ebben a kérdésben nem találkoztam még ilyennel.
De mindenesetre, ha már hülyézni kezdetek, azt jelenti, hogy az érvekből kifogytatok - és jön a sértegetés.
De nem győzködlek tovább benneteket. Eszembe jut egy mondás:
"legyen erőd lent hagyni, amit nem lehet felemelni..."
Oh végre ezt is megértük, hogy nem ír ide többet. Fenomenális érzés :)
Nem az érvekből fogytunk ki csak okos enged szamár szenved :) Van harci kutya épp most tépte szét a szomszédomat az egyik vérengző vadállat utána meg neki ment szegény néni kiskutyájának is. Ejnye már ez a pittbúll vér...
Szerintem nyugodtan abba hagyhatjuk a vitát, mert úgy sem fogod felfogni a tényeket. De még valami azt súgja még írni fogsz ide. De nem baj jókat derülök a témán, hogy ennyire értetlen emberek még léteznek :D
Ja amúgy kérdező szerintem vidd el anyukádat amstaffos ismerőshöz (ha van) meg a tenyésztőhöz akitől veszed majd a kutyát. Biztosan megszereti, ha találkozik Ő is a fajtával. Olyan bújósak tudnak lenni. Mert ilyen az alaptermészetük.
Persze azért vigyázz nehogy bekattanjon csak úgy hirtelen és letépje a félkarját mert lehet nem lenne tanácsos :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!