Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Staffordshire kiskutyát...

Staffordshire kiskutyát szeretnék venni de anyu nemengedi mert szerinte az pitbull meg gyilkos meg ilyenek-. -hogy vegyem rá?

Figyelt kérdés
Nem első kutyánk lenne..volt már németjuhász ..bulldogunk van jelenleg. szeretnék mellé egy staffordshiert..jáérnánk vele suliba ,úgy bánnék vele ahogy kell.de egyszerűen nem tágít anyu..neki csak a kutyaviadalok jutnak eszébe róla , meg a vérengzés..akinek ilyen kutyája van írjon róla légyszi, hogy rátudjam venni anyut!! köszi
2010. okt. 13. 16:31
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
 151/152 anonim ***** válasza:
Szívesen, bár nem lehetett meggyőzni róla -.-"
2010. nov. 8. 16:23
 152/152 anonim ***** válasza:

Szia. Én is hasonló gondokkal küzködök, de nekem ő már 5dik kutyám lenne. Tudom nagy felelőtlenség ennyi kutya, de míg el tudjuk tartani őket, addig nincs gond. Először lett egy kis keverékem, majd egy staffodshire terrierem aki nem nálunk van, de az enyém. Később akartam még mellé egy border colliet, amit megkaptam, ő kikerült nagyszüleimhez... majd a staffordshire terrier mellé (hogy ne unatkozzon) lett egy kis tacskó, akivel nagyon szeretik egymást :) De úgy néz ki hogy ő is megy nagyszüleimhez, mert nekik kellene egy patkányfogó, a staffim mellé pedig előjegyeztem egy drapp színű kan staffi kölyköt.

Nekem azzal van problémám hogy anyu nem akarta soha megengedni Tódit (első staffim), hogy itt lehessen nálunk, mert nagyon fél tőle. Tegnap, mikor felhoztam telepről kis tesómnak meg sem engedte hogy megsimogassa. Ennek az az oka, hogy mikor picik voltunk ikertesómmal, kirontott egy nagy német juhász a kerítésből és megtámadta tesómat. Azóta anya minden kutyától, akit nem ismer, fél... ://

Ha most egyelőre odahozom a kicsit hozzánk, nem lesz gond, mivel kicsi, így hozzá tud szokni. Aztán majd úgy is kikerül Tódihoz telepre.. :)

írj: sissi23@citromail.hu

Oldalunk: [link]

2011. jún. 13. 02:10
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!