Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Staffordshire kiskutyát...

Staffordshire kiskutyát szeretnék venni de anyu nemengedi mert szerinte az pitbull meg gyilkos meg ilyenek-. -hogy vegyem rá?

Figyelt kérdés
Nem első kutyánk lenne..volt már németjuhász ..bulldogunk van jelenleg. szeretnék mellé egy staffordshiert..jáérnánk vele suliba ,úgy bánnék vele ahogy kell.de egyszerűen nem tágít anyu..neki csak a kutyaviadalok jutnak eszébe róla , meg a vérengzés..akinek ilyen kutyája van írjon róla légyszi, hogy rátudjam venni anyut!! köszi
2010. okt. 13. 16:31
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/152 A kérdező kommentje:
"szaros" németjuhász...nemtud olyan hűdenagy kárt tenni a kutyákban ..a staff mégis elvinnyogta a himnuszt amikor a németjuhász megcsípte.
2010. nov. 2. 13:39
 92/152 A kérdező kommentje:
de eltértünk a témától..ez akkora hülyeség , hogy a staffból bármikor előtörhet a harci ösztöne..a támadás..amikor rongyoznak vele, meg stb , mérnem húzza fel az agyát?:Dha annyira harcias lenne, az alkarommal együtt elvinné a rongyot, amikor már fél órája küzd érte és nemadom oda. Mégis órákat szoktam rongyozni ismerős staffjával. szerintem a legjámborabb kutyák amikkel valaha találkoztam....viszont tacskó nemegyszer megharapott már !:)
2010. nov. 2. 13:44
 93/152 Morfologus ***** válasza:

Igen, lehetett valami ideggyenge rosszul nevelt staff. De egy németjuhászt szaros jelzővel illetni?!

"oncogito" nem irt hülyeségeket, egy régebbi kommentje 100%ig igaz:

"A kutyádnak öröklött harci képességei vannak (nagy fájdalomtűrés, stb.) és ez ellen kár tiltakozni.

Azt, hogy jól szocializált, senki nem vonja kétségbe.

De akkor sem más, mint jól szocializált harci kutya.

Én nem ragozom tovább, ez a valóság.

Lehet, hogy nem nézel vele szembe, de ez van."

Kétségtelenül okos kutyák, de neked és mindenkinek vannak gyenge pillanatai, ez a kutyáknál is igy van. Nem jelentheted ki 100%ra hogy soha nem fog senkit megtámadni vagy megharapni. Esetek nagy részébe nem, de ott van a "de"

Mellesleg ha ismerősödnek staffja van kérd meg hogy beszéljen anyáddal.

2010. nov. 2. 13:49
 94/152 anonim ***** válasza:
55%

Kérdező, okkal bármilyen kutyát fel lehet hergelni. De le lehet állítani.

Ugyanakkor egyáltalán nem olyan egy bekattant staffi, vagy pitt, mint egy bekattant pekingi palotakutya.

Az utóbbit fél kézzel leállítod.

Próbáltál már bekattant staffit visszafogni? Vagy rottweilert?

Bár szerintem te egy agresszív német juhásztól is összeszarnád magad és nem a német juhász ha valamitől, hát tőled lenne szaros!

De a lényeget úgysem fogod fel. Azt, hogy élesre töltött fegyvert vásárol az, aki staffival él. Amíg nem huzza meg a ravaszt, addig nincs gond. De csak addig.

2010. nov. 2. 15:07
 95/152 anonim ***** válasza:
55%

a nagy "szakértésben" kedves kérdező elsiklottál még egy tényező felett...az összes lakó írásbeli beleegyezését kell kérned a panelban, hogy egy ilyen kutyát tartsál már a meglévő mellett és hogy amikor dolgozol, tanulsz vagy bármi más kötelezettséged lesz a kutyázáson kívül 5-10 év múlva akkor hova rakod a kutyáidat? ki fog gondoskodni róluk?

a kutyatartás felelősséggel jár!-te felelsz a kutyákért és az esetleges károkért amit okozhatnak!

2010. nov. 2. 16:32
 96/152 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem a pitbull tartása van ilyen feltételhez kötve, sőt ivartalanítási kötelezettség is van rájuk hazánkban.
2010. nov. 2. 16:55
 97/152 anonim ***** válasza:
Nem, pit bull törvény már nincs, viszont tényleg kell kérni a lakók beleegyezését.
2010. nov. 2. 17:11
 98/152 anonim ***** válasza:
55%
Ezt én sem tudtam.
2010. nov. 2. 17:15
 99/152 Morfologus ***** válasza:
kouldelka, ez tuti, hogy nincs már pit bull törvény? Ez nekem új :) Amúgy a nem törzskönyvezett staff is pitnek számit.
2010. nov. 2. 17:18
 100/152 anonim ***** válasza:
Szeptember 30-tól nincs következő módosításig. Úgyhogy biztos lesz valami helyette, de perpillanat még nem állt elő senki semmivel.
2010. nov. 2. 17:35
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!