Miért hívják az emberek a háziállatokat családtagnak?
Figyelt kérdés
Ha van egy macska az mitől családtag? Az egy macska. A család háziállata nem családtag. Ha a helyén kezelnénk a dolgokat picit jobb világban élhetnénk szerintem. Kinek mi a véleménye erről?febr. 28. 10:23
31/79 Senior Séf válasza:
Hatéves kan németjucim konkrétan a fél életét velem tölti.Imádjuk egymást, és sokat tanulunk egymástól. Nem tekintem családtagnak, de nyakig elönt a stressz, ha arra gondolok, hogy egyszer majd el kell búcsúznom tőle.
32/79 GJLarsFan válasza:
Gondolom, azért, mert része a családnak
33/79 anonim válasza:
A kutya alsóbbrendű. Nincs semmibe beleszólása, nem lehet akarata, nem része ilyen módon a családnak, így nem mondható családtagnak se, aki ezt mondja hazudik, vagy nem látja át a helyzetet
Az ember ennyire buta hogy egy állatot próbál beleerőszakolni az emberi társadalomba, ahová nem való.
34/79 anonim válasza:
33, nyomd már el magad, nem látod, hogy te vagy a kisebbség a hülyeségeiddel. A kutya családtag, attól mert napokig vergődsz rajta, az emberek szemében az marad.
35/79 anonim válasza:
Mert azok..
A világ akkor lenne jobb, ha nem lennének benne hozzád hasonló egysejtűek.
36/79 A kérdező kommentje:
A k#£va kutya nem családtak fogjátok már fel.
márc. 5. 20:00
38/79 anonim válasza:
Megerősítem, hogy NEM családtagok!
Mintahogy a gyogyós se Napóleon, hiába képzeli annak magát.
39/79 anonim válasza:
Megerősítem, hogy vannak állatok, akik családtagok.
40/79 anonim válasza:
Családtagként kezelés nem egyenlő a családtaggá válással
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!