Miért hívják az emberek a háziállatokat családtagnak?
Persze, sok értelme van. Szegény állatot rabosítani mert te szomcsi vagy mert nincsenek barátaid.
Gondolj bele ha téged rabolna el valaki, zárna be egy szobába és mondaná neked milyen jó dolgod van mert van mit enni és inni. Ja, és a tökeidet is lenyisszanytja, de azt is a te érdekedben hogy ne recskázz annyit.
15, A kutyámat nem rabosítottam, hanem megmentettem azzal, hogy magamhoz vettem, miután télen, 4 hetesen kidobták egy zsákban.
Emellett “szomcsi” és magányos sem vagyok, de úgy éreztem, a barátaim, a családom és a menyasszonyom mellett egy kutya is elfér az életemben.
Sikerült ezeket felfogni, vagy inkább tovább égeted magad?
Ha elfogadod, ha nem, akkor sincs valami rendben ott fenn, ha szükséged van egy kutyára. Ezek inkább tudatalatti dolgok, te magad sem tudod megmagyarázni látod.
Lehet nagyon (ál)szent vagy ezzel a "kutyátmentettem" dologgal, de hosszú távon pont a magadfajták miatt kerülnek az utcára ezek a kutyák.
Itt is érvényesül a kereslet kínálat.
Próbálom neked szeml3ltetni.
V
Megveszel egy cólát a boltban, kidobod a flakont. Most akkor termeltél szemetet? Hiszen már le volt gyártca mikor megvetted, így is úgyis a szemétben végzi. A válsz, igen. Adtál egy "visszajelzést" a gyártónak hogy kell még gyártania a kólát. Na ugyanez a dolog a kutya szaporítókkal
Nézd, téged vagy traumatizált egy állat, vagy pszichopata vagy, vagy egyszerűen tényleg nehéz a felfogásod.
Világéletemben volt kutya a családomban, extra örömet okozott a jelenlétük, ebben szocializálódtam. Az, hogy neked nincs meg az eszközöd, hogy ezt fel tudd fogni, még nem teszi legitimmé a baromságaidat :)
És semmi álszentség nincs ebben, csak a “rabosításra”, mint nettó f@aszságra reagáltam, amin te most nagyvonalúan átléptél és elkezdtet pet-palackokkal szemléltetni a semmit.
Ahogy látom mindketten ugyanazt szajkóznánk tovább, nincs értelme folytatni ezt.
Remélem elgondolkodtál rajta
igen, elgondolkodtam... hogy mennyire lehet ingerszegény élete annak, aki így nyilvánul meg háziállatokról, gazdikról?
(költői a kérdés)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!