Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Miért hívják az emberek a...

Miért hívják az emberek a háziállatokat családtagnak?

Figyelt kérdés
Ha van egy macska az mitől családtag? Az egy macska. A család háziállata nem családtag. Ha a helyén kezelnénk a dolgokat picit jobb világban élhetnénk szerintem. Kinek mi a véleménye erről?

febr. 28. 10:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/79 A kérdező kommentje:

A 70-es családtagomnak: -én így szeretlek kis családtagom

69-es családtag, nyugi, te kutya. Családtagommá fogadtalak. Már nem kell izgulnod, hogy családtag-e a kutya vagy sem. Az vagy. (Fejsimi) nem kell hazudni, hogy neked mint kutyanak van cicája. :)) kazdi szeret téged mint családtag. Pacsi?! Ezaz!Jó kutya.

márc. 19. 13:37
 72/79 anonim ***** válasza:
100%

71., most komolyan ez minden? Annyira kva gyenge volt, hogy olvasás közben szekunder szégyenérzetem támadt.

Na fuss neki mégegyszer, de ezúttal mutass is valamit, mert amúgy nettó időpazarlás vagy...

márc. 19. 13:45
 73/79 A kérdező kommentje:
Akkor húzzál el a kérdés alól és többé ne gyere vissza ide ezt olvasgatni/írogatni kutyuskám. Eldobom neked a botot, de többé ne gyere vissza vele. Köszi.
márc. 19. 15:46
 74/79 anonim ***** válasza:
100%
még mindig gyenge kisfiam...
márc. 19. 16:22
 75/79 anonim ***** válasza:
Kussoljatok
márc. 19. 16:36
 76/79 A kérdező kommentje:

A kisfiamozás viszont nagyon egyedi, igen csak erős, te aztán értesz ahhoz hogyan kell valakit alázni. Ez brutális volt. Ezelőtt még soha nem is hallottam. Szép. Gondolom van még ilyen a tarsolyodban esetleg az ülj le fiam 1-es??

Tudod haver apád lehetnék ha a kutya nem előz meg a lépcsőházban aznap mikor fogantál. Tudom hogy azért ragaszkodsz ennyire, hogy az állat is családtag. :)

márc. 19. 16:41
 77/79 anonim ***** válasza:
Ez jó volt :D
márc. 19. 16:43
 78/79 anonim ***** válasza:

“Apád lehetnék”

Ennyi ésszel?

12 évesen? Mert az írásod alapján nem lehetsz több.

márc. 19. 17:40
 79/79 A kérdező kommentje:
Ha 12 éves lennék is intelligensebb lennék mint te 50 évesen. Latszik a kommunikációnkon, eletfelfogasunkon tata. Családtagom.
márc. 19. 18:07
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!