Miért hívják az emberek a háziállatokat családtagnak?
A 70-es családtagomnak: -én így szeretlek kis családtagom
69-es családtag, nyugi, te kutya. Családtagommá fogadtalak. Már nem kell izgulnod, hogy családtag-e a kutya vagy sem. Az vagy. (Fejsimi) nem kell hazudni, hogy neked mint kutyanak van cicája. :)) kazdi szeret téged mint családtag. Pacsi?! Ezaz!Jó kutya.
71., most komolyan ez minden? Annyira kva gyenge volt, hogy olvasás közben szekunder szégyenérzetem támadt.
Na fuss neki mégegyszer, de ezúttal mutass is valamit, mert amúgy nettó időpazarlás vagy...
A kisfiamozás viszont nagyon egyedi, igen csak erős, te aztán értesz ahhoz hogyan kell valakit alázni. Ez brutális volt. Ezelőtt még soha nem is hallottam. Szép. Gondolom van még ilyen a tarsolyodban esetleg az ülj le fiam 1-es??
Tudod haver apád lehetnék ha a kutya nem előz meg a lépcsőházban aznap mikor fogantál. Tudom hogy azért ragaszkodsz ennyire, hogy az állat is családtag. :)
“Apád lehetnék”
Ennyi ésszel?
12 évesen? Mert az írásod alapján nem lehetsz több.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!