Miért hívják az emberek a háziállatokat családtagnak?
Kétdező, a válaszok 90%a megmutatta az álláspontját.
Ami nem a tied.
Azon, hogy képtelen vagy felfogni, nem tudunk segíteni.
Elfogadom, szerintetek lehet családtag a telefonom, a házam, a kutyám, a hangyám, a legyem, a paprikás krumpli amit anyum csinált stb.
Bár hivatalosan le az ember hozott egy fogalmat, hogy mi az a család, mit(kit) lehet családtagnak nevezni, ti úgy látjátok, hogy ez le van szarva.
Figyeljetek a családtag telefonom merül, így csak az családtag pc-men írok majd otthon, miután a családtagom (suzuki vitara) hazamentem és a családtagomba bementem (házam) a családtagjaimmal. (Baktériumok, vírusok amik rajtam helyezkednek el) családtag iszogatás közben ( kv ) válaszolok nektek, családtagoknak.
Az első mondatig olvastam.
Reménytelenül ostoba vagy.
49., tök jó, hogy közölted, csak itt a többséget baromira nem érdekli sem az, hogy mit gondolsz, sem az, hogy mi van az értelmező szótárban.
A mi világunkban a kutya családtag, ismétlem: CSALÁDTAG! És így is tekintünk rá... haver.
Ne magadból indulj ki.
Azért nem olvastam tovább, mert világosan látszik, hogy reménytelenül ostoba vagy.
Neked kéne olvasnod, szert tennél némi észre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!