Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Miért hívják az emberek a...

Miért hívják az emberek a háziállatokat családtagnak?

Figyelt kérdés
Ha van egy macska az mitől családtag? Az egy macska. A család háziállata nem családtag. Ha a helyén kezelnénk a dolgokat picit jobb világban élhetnénk szerintem. Kinek mi a véleménye erről?

febr. 28. 10:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/79 A kérdező kommentje:
Nekem is van kutyám. Háziállat. Etetem itatom szeretem. Sosem hívnám családtagnak. Baromság. Ez egy kutya. Az ember egyik legjobb barátja (az allatok közül)akinek nehezére esik elfogadni, hogy sosem lesz családtag annak mi zajlik a borsónyi agyában?
márc. 7. 10:19
 42/79 anonim ***** válasza:
75%
A borsónyi aggyal te rendelkezel.
márc. 7. 10:26
 43/79 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ennyit erről.

Kedves kérdező, megértem én, ha nehezen veszel be a tiedtől eltérő álláspontot, de ettől még.

márc. 7. 14:46
 44/79 A kérdező kommentje:

Mi az hogy a magyaroknál a kutya is családtag?

Magyaroknál? Máshol nem?

Attól hogy azt hazudjuk a magyaroknál a kutya családtag, nem lesz az.

A magyaroknák a gravitáció kisebb.

Attól mert azt hazudjuk hogy a gravitáció kisebb nem lesz kisebb...

Ezt nem tudom megértette e valaki?

márc. 8. 11:24
 45/79 anonim ***** válasza:
75%
Az, hogy te ostoba vagy és képtelen megérteni mások álláspontját, nem a mi hibánk.
márc. 8. 13:08
 46/79 anonim ***** válasza:
24%
Hát igen, sok napóleon van köztünk
márc. 8. 19:51
 47/79 A kérdező kommentje:

45, biztos vagyok benne, hogy a másik alláspontjának megértése nem az, amit te csinálsz.

"Az, hogy te ostoba vagy és képtelen megérteni mások álláspontját, nem a mi hibánk."

Mutattad volna meg inkább, hogyan kell megérteni mások azaz az én álláspontom. Így sajnos nem vagy több nálam, pont ugyan az vagy:Ostoba.

A nem a mi hibánk kifejezéssel elhatároltad magad tőlem miközben pontosan ugyan úgy érveltél mint én.

Mások nem megértésére hivatkozni és ostobázni, aztán/előtte nem megérteni engem, nos olyan érvelési hiba, amit joggal vágok az arcodba te hugyos.

márc. 11. 08:15
 48/79 anonim ***** válasza:
100%

Bakker, te tényleg nem vagy százas :D

Kiírsz egy kérdést szavazással, amiből tisztán kirajzolódik, hogy 5-ből 4 ember családtagként kezeli a kedvencét. Jöttek válaszok is szép számmal, de te ezt képtelen vagy feldolgozni és tolod tovább a mondókádat, hogy rajtad kívül mindenki hülye. :D F.sznak írtad ki akkor a kérdést?

Ja és a lőtéri kutyát nem érdekli, hogy te hogy viszonyulsz az állataidhoz, de te se döntsd már el helyettem.

márc. 11. 08:33
 49/79 A kérdező kommentje:

Nem döntök helyetted el semmit. Közöltem. Közöltem azt, hogy a kutyád, macskád nem családtag. Ismétlem nem családtag.

Hívhatod annak, de attól még nem lesz családtag.

Figyelj a szó nelentése:

család – 'szülők, gyermekek, valamint közelebbi és távolabbi hozzátartozók vérségi közössége'; 'gyermek mint családtag': négy családja van; 'leszármazási alapon összetartozó lények vagy képződmények együttese'"

Hacsak nem volt a felmenőid közt kutya? Vagy esetleg nincs gyermeked egy kutyustól egyéb állattól... akkor nem családtag hanem háziállat haver.

márc. 11. 11:25
 50/79 anonim ***** válasza:
Igaza van az előttem szólónak. Megkérdeztél valamit, nem azt a választ kaptad, amit akartál, erre mindenkit lehülyézel. Ha, csak te vagy a helikopter.
márc. 11. 11:46
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!