Miért hívják az emberek a háziállatokat családtagnak?
Ennyit erről.
Kedves kérdező, megértem én, ha nehezen veszel be a tiedtől eltérő álláspontot, de ettől még.
Mi az hogy a magyaroknál a kutya is családtag?
Magyaroknál? Máshol nem?
Attól hogy azt hazudjuk a magyaroknál a kutya családtag, nem lesz az.
A magyaroknák a gravitáció kisebb.
Attól mert azt hazudjuk hogy a gravitáció kisebb nem lesz kisebb...
Ezt nem tudom megértette e valaki?
45, biztos vagyok benne, hogy a másik alláspontjának megértése nem az, amit te csinálsz.
"Az, hogy te ostoba vagy és képtelen megérteni mások álláspontját, nem a mi hibánk."
Mutattad volna meg inkább, hogyan kell megérteni mások azaz az én álláspontom. Így sajnos nem vagy több nálam, pont ugyan az vagy:Ostoba.
A nem a mi hibánk kifejezéssel elhatároltad magad tőlem miközben pontosan ugyan úgy érveltél mint én.
Mások nem megértésére hivatkozni és ostobázni, aztán/előtte nem megérteni engem, nos olyan érvelési hiba, amit joggal vágok az arcodba te hugyos.
Bakker, te tényleg nem vagy százas :D
Kiírsz egy kérdést szavazással, amiből tisztán kirajzolódik, hogy 5-ből 4 ember családtagként kezeli a kedvencét. Jöttek válaszok is szép számmal, de te ezt képtelen vagy feldolgozni és tolod tovább a mondókádat, hogy rajtad kívül mindenki hülye. :D F.sznak írtad ki akkor a kérdést?
Ja és a lőtéri kutyát nem érdekli, hogy te hogy viszonyulsz az állataidhoz, de te se döntsd már el helyettem.
Nem döntök helyetted el semmit. Közöltem. Közöltem azt, hogy a kutyád, macskád nem családtag. Ismétlem nem családtag.
Hívhatod annak, de attól még nem lesz családtag.
Figyelj a szó nelentése:
család – 'szülők, gyermekek, valamint közelebbi és távolabbi hozzátartozók vérségi közössége'; 'gyermek mint családtag': négy családja van; 'leszármazási alapon összetartozó lények vagy képződmények együttese'"
Hacsak nem volt a felmenőid közt kutya? Vagy esetleg nincs gyermeked egy kutyustól egyéb állattól... akkor nem családtag hanem háziállat haver.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!