Miért hívják az emberek a háziállatokat családtagnak?
Nekem kutyám van, a családom szerves része. A gyerekemnek is szoktam hívni. Ettől még kutyaként is kezelem.
Valakinél ez automatikusan kialakul, valaki meg a körtefához kikötve tartja a Buksit...
Társas magány a jelenség neve.
Hiába van feleség, szerető, család, barátok, az ember mégis magányos és ekkor jön képbe a kutya.
Mert hülyék és infantilisek.
Iletve mert alkalmatlanok a normális emberi kapcsolatokrta és egy állat nem pofázik vissza.
Örülök, hogy vannak emberek még a mai világban is normális értékrenddel, tisztánlátással.
Bár nem mondhatni, hogy többen vagyunk, elnézve a lepontozásokat.
Hülyül a világ ez tény (kutya buzulás, lmbtq, liberalizmus, pénz mint az új isten stb), de talán holtponton vagyunk és átfordulóban a tendencia.
Vagy, kedves 26-os, a idejemúlt a gondolkodásod, mint régen az, hogy a már semmire sem jó öregeket ki kell vinni az erdő szélére.
Azok is hogy höböröghettek hogy milyen krimpli és beteg dolog már etetni a haszontalan öregeket, bezzeg az egészéges ember viseli az elválást!
Nem egészséges egy állatot emberként azaz családtagként kezelni. Szerintem is valami pszihés elváltozás van az azoknak a fejében.
Mint amikor az ember egy fával akar házasodni stb. Ez mind baromság. A kutya az kutya. Egy állat. Lehet szeretni, mint egy állatot, de sosem lesz családtag. Tetszik vagy sem sosem lesz az. Ez van.
Arról meg ne is beszéljünk hog szegény kutyának nincsen választása, pedig ő is a saját fajához vonzódik inkább.
Az emberhez való kötődés inkább abból fakad, hogy egyszerűen onnan kap enni és inni.
Ha már itt vagyunk az öregeknél.
Azért az se normális, ha az agyilag leépült, maga alá csináló, vegetáló időseket még évekig etetjük kanállal meg infúzióval az ágyon, amit napi 5percre hagy el segítséggel. És megint idejutunk ki, de a kutyát meg elaltatjuk hogy "jaj szegényke már csak szenvedne".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!