Melyik állat tesztoszteron szintje a legnagyobb, legerősebb ?
Figyelt kérdés
Én úgy hallottam a vizilónak.jan. 1. 22:09
2/6 anonim válasza:
Chatgpt szerint hím csimpánz, oroszlánfóka és szarvasok párzási időszakban
3/6 Thunderfairy válasza:
Van egy cickány vagy mi ami a párzásba pusztul végűl el ha rájön a sazexelhetnék. Szerintem meg azé. Egész nap csak párzik és végül attól gyengűl le és pusztul el.
4/6 anonim válasza:
Szóval akarod mondani: legmagasabb
Kérdésre a válaszolva relatív, ciklusonként változhat - párzási, szaporodási, egyéb szezonális hatás. De mindközül a bivalynak, - oroszlánnak és szarvasbikáknak a legmagasabb.
Viszont relatív a fent említett dolgok miatt, így igazából tökéletes választ nem lehet adni rá.
5/6 anonim válasza:
Lehet magasabb bizonyos állatoknak, de rajtuk még nem végeztünk - nincs adat - nem végeztünk szisztematikusan nem mertünk hormonális szintet. Általában relatíve' változó a hormonális szintjük.
4-es voltam.
6/6 anonim válasza:
- nem végeztünk, kétszer sikerült leírni
4-es.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!