Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Rossz ember vagyok, ha nem...

Rossz ember vagyok, ha nem szeretem az állatokat?

Figyelt kérdés
Sosem voltam odáig értük, sosem értettem mit gügyögnek nekik, meg miért kell házba beengedni stb. Most lett egy macskánk (nem én akartam), és elmondani nem tudom mennyire utálom, hogy itt van. Hogy felugrik mindenhová, hogy nyávog, hogy szőrös. Nem bántom, soha nem is bántottam egyetlen egy állatot sem, nem is bírnék. Szimplán nem szeretem őket. Irritál, irritál a macskánk is. Nem simogatom meg, nem etetem meg, nem megyek a közelébe, ha rám akar mászni odébb állok.
2023. dec. 16. 13:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/83 anonim ***** válasza:
88%

82, de, pont most nyilatkoztál úgy. Semmi rosszat nem mondott a kérdező, csak annyit, hogy ő szíve szerint nem tartana, mert nem szereti lakásban az állatokat, számára nem higiénikus, meg kényelmetlen, de a családja ezt nem tartotta tiszteletben. Ebben mi a rossz? Nem bántja az állatokat, csak nem akar sajátot. Sokan, pl te is a gyerekekkel van így.

Tényleg nem értem, miért nincs annyi kultúra az emberekben, hogy megértsék, van, aki nem akar állattal együtt élni, és ha van ilyen családtag, akkor nem szerez be a lakásba állatot, legalábbis a lakásban szabadon járkáló állatot. Ez nem egy atomfizika, ettől nem lesz a kérdező rossz ember.

2023. dec. 21. 12:07
 72/83 A kérdező kommentje:

#82, akkor gondolom te sem örülnél, ha valaki a nyakadra ugrálna, hogy szülj/csinálj gyereket vagy fogadj örökbe, mert másképp érthetetlen és rossz ember vagy!

Én meg a gyerekeket imádom, remélem lesz is majd 2-3, mégis megértem, ha valakinek nem kellenek. Aki ilyet nem ért meg, ott az empátiával gondok vannak, ahogyan nálad is.

2023. dec. 21. 13:27
 73/83 anonim ***** válasza:
17%

Kérdező és a többi érzéketlen ember.

Talán olvassátok el az előző kommemteket, akkor meglátjátok, hogy mennyire vagytok rosszak.

Persze azokra nem reagált a kérdező, csak az ellentétes véleményekre.

A kérdés provokáció!

Mindenkinek más a véleménye.

A kérdező hisztizni jött ide és támogatásért, hogy megnyugtassák.

Az ellenkező válaszok felidegesítették őket.

A kérdező fizet valamit a házban?

Nem?

Akkor majd a szülei eldöntik, hogy mit csinálnak a saját házukban!

A szülők és párjaitok helyett, titeket raknálak ki a kertbe, vagy a házból a nagy melegben és téli hidegben.

A kérdező meg az utolsó válaszaiban is csak panaszkodik és sajnáltatja magát!

Szerintem még tinédzser és az őt támogatók is. Egyesek még idegbetegek is.

2023. dec. 21. 14:43
 74/83 A kérdező kommentje:

#85, igen, tinédzser vagyok, aki dolgozik a gimnázium mellett, ergo fizet ezt-azt. Ez sem talált. Szegényem, csak személyeskedni tudsz. Inkább ez vall éretlen viselkedésre.

Egyébként ne félj, sikerült elérnem, hogy már éjszaka a nyári konyhában alszik a macska. Legalább addig sem zajong a folyosókon. Nyárra meg ki lesz szoktatva az udvarra.

2023. dec. 21. 17:37
 75/83 anonim ***** válasza:
17%

Megint csak arra válaszoltál, amin találtál fogást. A többi ott sincs mi? :D

Nem tudom, mi bajotok az igazsággal??

Képzelem mennyit adhatsz haza, de panaszkodni, hisztizni tudsz.

Majd a saját házadban intézkedj!

Nehogy már a szülők ne éljenek úgy ahogy akarnak 18-20 évig, mert a gyerekek mást akarnak.

Sajnálom a szüleidet!

Ha tudnák, hogy itt hisztizel napok óta, biztos örülnének neki.

2023. dec. 21. 18:04
 76/83 Salx Narval ***** válasza:
82%
Én szülőként és macskatartóként is eltudom fogadni a kérdező érveit, sőt meg is értem. Soha nem kényszeríteném a gyerekemet egy a számára ennyire ellenzett lakótárs elviselésére. Rendben van, hogy az én házam és az én pénzem de ezt érvként sohasem hoznám fel, igen is fontos a véleménye. Nézetem szerint egy családban a gyereknek is van szava. Mi szerencsére jól megvagyunk az állatainkkal (közös döntés volt a vállalásuk is) de az ő érdekük sohasem helyezhető a gyerekem érdeke mellé, pláne fölé.
2023. dec. 22. 08:20
 77/83 anonim ***** válasza:
0%

Milyen érveit? Nem szereti az állatokat?

Ez már szerintem alapból rossz, de még jön az önző, erőszakos, agresszív és hisztis része.

Ezeket a válaszaiból lehet látni.

Fontos a gyerek véleménye, de nem fogok mindenben igazat adni neki. Főleg, ha nincs igaza.

A gyerek fenti felsorolt rossz tulajdonságai matt, ne csináljanak semmit, ami neki nem tetszik? :D

A mai világ már ott tart, hogy a gyerek a főnök és a szülő nem tehet meg semmit.

Azzal, hogy van egy állat a családnál, a szülei nem kínozzák ezt a gyereket, tinit. :D

2023. dec. 23. 04:12
 78/83 Salx Narval ***** válasza:
84%
Én nem látok ebben a gyerekben annyi rosszat mint te, a macska pedig nálunk sem mehet fel mindenhová, pláne a konyhaasztalra. Nyilván nem lehet mindent megengedni egy gyereknek de az amit ő kér csak kompromisszumkészség kérdése. Eleve nem vinnék állatot oda ahol valamelyik családtagom ennyire ellenzi bár furcsa, hogy ezt pont a gyerek teszi nálunk fordítva működnek ezek a dolgok, úgy értem én szoktam ellenezni az állatok átgondolatlan hazacipelését . Utólag már nehezebb mindenki számára elfogadható döntéseket hozni de nem lehetetlen ha van rá akarat.
2023. dec. 23. 05:26
 79/83 anonim ***** válasza:
0%

Az jó, hogy a macska nem mehet mindenhová és sikerült megbeszélnetek.

Elfogadom, hogy nem szereti az állatokat. A stílusa ami zavar. Elvárja, hogy minden úgy legyen, ahogy neki tetszik.

A kérdésnek sincs értelme, mert mindenki mást gondol.

Csak panaszkodni, hisztizni, undorítóan vitázni járt ide napokig.

Még biztos folytatja majd.

Nekem ez nagyon gyerekes és buta viselkedés.

Rengeteg undorító kommentet írtak a támogatói, azokra nem írt semmi rosszat, de nekem folyamatosan írta a magáét..

2023. dec. 23. 09:35
 80/83 A kérdező kommentje:

#79, te csinálod ezt:

Csak panaszkodni, hisztizni, undorítóan vitázni járt ide napokig.

Még biztos folytatja majd.

Nekem ez nagyon gyerekes és buta viselkedés.

2023. dec. 24. 04:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!