Rossz ember vagyok, ha nem szeretem az állatokat?
82, de, pont most nyilatkoztál úgy. Semmi rosszat nem mondott a kérdező, csak annyit, hogy ő szíve szerint nem tartana, mert nem szereti lakásban az állatokat, számára nem higiénikus, meg kényelmetlen, de a családja ezt nem tartotta tiszteletben. Ebben mi a rossz? Nem bántja az állatokat, csak nem akar sajátot. Sokan, pl te is a gyerekekkel van így.
Tényleg nem értem, miért nincs annyi kultúra az emberekben, hogy megértsék, van, aki nem akar állattal együtt élni, és ha van ilyen családtag, akkor nem szerez be a lakásba állatot, legalábbis a lakásban szabadon járkáló állatot. Ez nem egy atomfizika, ettől nem lesz a kérdező rossz ember.
#82, akkor gondolom te sem örülnél, ha valaki a nyakadra ugrálna, hogy szülj/csinálj gyereket vagy fogadj örökbe, mert másképp érthetetlen és rossz ember vagy!
Én meg a gyerekeket imádom, remélem lesz is majd 2-3, mégis megértem, ha valakinek nem kellenek. Aki ilyet nem ért meg, ott az empátiával gondok vannak, ahogyan nálad is.
Kérdező és a többi érzéketlen ember.
Talán olvassátok el az előző kommemteket, akkor meglátjátok, hogy mennyire vagytok rosszak.
Persze azokra nem reagált a kérdező, csak az ellentétes véleményekre.
A kérdés provokáció!
Mindenkinek más a véleménye.
A kérdező hisztizni jött ide és támogatásért, hogy megnyugtassák.
Az ellenkező válaszok felidegesítették őket.
A kérdező fizet valamit a házban?
Nem?
Akkor majd a szülei eldöntik, hogy mit csinálnak a saját házukban!
A szülők és párjaitok helyett, titeket raknálak ki a kertbe, vagy a házból a nagy melegben és téli hidegben.
A kérdező meg az utolsó válaszaiban is csak panaszkodik és sajnáltatja magát!
Szerintem még tinédzser és az őt támogatók is. Egyesek még idegbetegek is.
#85, igen, tinédzser vagyok, aki dolgozik a gimnázium mellett, ergo fizet ezt-azt. Ez sem talált. Szegényem, csak személyeskedni tudsz. Inkább ez vall éretlen viselkedésre.
Egyébként ne félj, sikerült elérnem, hogy már éjszaka a nyári konyhában alszik a macska. Legalább addig sem zajong a folyosókon. Nyárra meg ki lesz szoktatva az udvarra.
Megint csak arra válaszoltál, amin találtál fogást. A többi ott sincs mi? :D
Nem tudom, mi bajotok az igazsággal??
Képzelem mennyit adhatsz haza, de panaszkodni, hisztizni tudsz.
Majd a saját házadban intézkedj!
Nehogy már a szülők ne éljenek úgy ahogy akarnak 18-20 évig, mert a gyerekek mást akarnak.
Sajnálom a szüleidet!
Ha tudnák, hogy itt hisztizel napok óta, biztos örülnének neki.
Milyen érveit? Nem szereti az állatokat?
Ez már szerintem alapból rossz, de még jön az önző, erőszakos, agresszív és hisztis része.
Ezeket a válaszaiból lehet látni.
Fontos a gyerek véleménye, de nem fogok mindenben igazat adni neki. Főleg, ha nincs igaza.
A gyerek fenti felsorolt rossz tulajdonságai matt, ne csináljanak semmit, ami neki nem tetszik? :D
A mai világ már ott tart, hogy a gyerek a főnök és a szülő nem tehet meg semmit.
Azzal, hogy van egy állat a családnál, a szülei nem kínozzák ezt a gyereket, tinit. :D
Az jó, hogy a macska nem mehet mindenhová és sikerült megbeszélnetek.
Elfogadom, hogy nem szereti az állatokat. A stílusa ami zavar. Elvárja, hogy minden úgy legyen, ahogy neki tetszik.
A kérdésnek sincs értelme, mert mindenki mást gondol.
Csak panaszkodni, hisztizni, undorítóan vitázni járt ide napokig.
Még biztos folytatja majd.
Nekem ez nagyon gyerekes és buta viselkedés.
Rengeteg undorító kommentet írtak a támogatói, azokra nem írt semmi rosszat, de nekem folyamatosan írta a magáét..
#79, te csinálod ezt:
Csak panaszkodni, hisztizni, undorítóan vitázni járt ide napokig.
Még biztos folytatja majd.
Nekem ez nagyon gyerekes és buta viselkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!