Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Rossz ember vagyok, ha nem...

Rossz ember vagyok, ha nem szeretem az állatokat?

Figyelt kérdés
Sosem voltam odáig értük, sosem értettem mit gügyögnek nekik, meg miért kell házba beengedni stb. Most lett egy macskánk (nem én akartam), és elmondani nem tudom mennyire utálom, hogy itt van. Hogy felugrik mindenhová, hogy nyávog, hogy szőrös. Nem bántom, soha nem is bántottam egyetlen egy állatot sem, nem is bírnék. Szimplán nem szeretem őket. Irritál, irritál a macskánk is. Nem simogatom meg, nem etetem meg, nem megyek a közelébe, ha rám akar mászni odébb állok.
2023. dec. 16. 13:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/83 anonim ***** válasza:
80%
#30 Én is írtam neked hosszú választ, de menthetetlen vagy, ezért még ennyire sem pazarlom az időmet rád, csak annyit írok, értsd már meg, a "cuki" szubjektív dolog, nekem nem cuki a kisállat, neked igen. Ja, és ettől nem tudnék bántani soha, egyet sem. Illetve tavaly is, és most karácsony előtt is 25-30 ezer ft értékben segítettem tartós élelmiszerrel, és ruházattal 5 szegény családnak, szóval mostmár tényleg jobb lenne ha befognád a pofádat! Úgy kommentelsz, hogy nem ismered egyikünket sem, csak megítéltél az alapján, hogy nem szeretem a kutyákat.
2023. dec. 18. 15:29
 32/83 anonim ***** válasza:
89%

"Ha nem szeretsz egy cuki, önzetlen állatot, akkor hohy szereted az embereket?" Bocs, ezen felvihogtam. Érdekelne, hogy mitől önzetlen pl a kutya vagy a macska. Érdekelne, hogy a világ összes kutyáját szeretnem kell-e, azt is, amelyik a faluban kiszökik és megharapja a járókelőket, meg a szomszéd reggel 8-tól délután 4-ig vonyító tacskóját is, vagy kötelező érvénnyel vennem kell egy saját kutyát, és szeretnem kell, hogy bebizonyítsam, nem vagyok szívtelen? És mi a bajod a disznókkal? Okosabbak mint a kutyák, viszont nem cukik. Akkor gyűlölöd őket? Képes lennél pl megenni őket? Pedig egy disznót lakásban tartva pont azt tudja, amit a kutya.

A te toleranciáddal van baj, mert gyűlölsz mindenkit, aki az emberi kapcsolatot az ember-állat kapcsolat elé helyezi, ami megjegyzem, full normális, és attól akár szeretheti is az állatokat. Ezen gondolkozz el egy kicsit.

2023. dec. 18. 15:33
 33/83 anonim ***** válasza:
44%

Semmi sértő nem volt a válaszomban. Gratulálok, hogy töröltettétek! :D

Ezek után biztos nektek van igazatok. :D

2023. dec. 18. 16:09
 34/83 anonim ***** válasza:

31- Pofáját?

Utolsó, ilyen emberekre kár időt pazarolni

2023. dec. 18. 16:35
 35/83 anonim ***** válasza:
74%
Igen. 33,34 Az okos emberek mar elmentek az orszagbol.
2023. dec. 18. 16:59
 36/83 anonim ***** válasza:
82%
Puffogjatok nyugodtan, :D. Ha az nem sértő szerintetek, hogy mást alacsony iq-val rendelkezőnek ítéltek meg egy eltérő vélemény miatt, és azt megpróbáljátok igazságnak beállítani, akkor a "pofa" szón igazán nem kell behisztizni, még finom voltam.
2023. dec. 18. 17:01
 37/83 anonim ***** válasza:
84%
#37 Akkor megkérdezem megint, mert nem ment át: "Ha az nem sértő szerintetek, hogy mást alacsony iq-val rendelkezőnek ítéltek meg egy eltérő vélemény miatt, és azt megpróbáljátok igazságnak beállítani, akkor a "pofa" szón igazán nem kell behisztizni." Nem így van?
2023. dec. 18. 17:46
 38/83 anonim ***** válasza:
89%
#39 Nem reagáltál te semmit, csak folytattad a fröcsögésedet, személyeskedésedet, kitalált érvekkel alátámasztva, saját magadban azt a látszatot keltve, hogy igazad van. Amúgy az interneten belül más platformokon is így írsz, ahol látszik a neved, arcod? Mondjuk pl a "nagy f betűs közösségi oldal"on? Én így írok, bármikor vállalom a véleményemet, te viszont ezzel a stílussal, nem hiszem. A lepontozás meg nem véletlen, örülj, hogy nem törlik a válaszod. Szerintem ne is töröljék! Lássák meg mások is, hogy magukat érett embereknek hazudó egyének miket tudnak összehozni olyanok ellen, akikkel más véleményen vannak.
2023. dec. 18. 18:04
 39/83 anonim ***** válasza:
85%

#41 Erre már nincs érvem, hülye vagy, legyőztél a rutinoddal, gratulálok. Te is csak ugyanazt tudod hajtogatni, több válaszon keresztül szidod azokat, akik pusztán nem értenek egyet veled. Mostmár a magyarok mocskolása is belekeveredett valahogy a te cicaharcodba. Ha ennyire utálod a magyarokat, meg rég külföldön vagy bla-bla-bla, akkor minek írsz egy MAGYAR oldalon? Egy rakat szánalom vagy pajtás (valószínűleg nő) de ez sem változtat a tényen.

Neked nem megy más mint a magyarok szidása, és pár ember alaptalan mocskolása véleménykülönbség miatt, ezt tudod te, az intelligens külföldi. Maradj ott ahol vagy!

2023. dec. 18. 18:39
 40/83 anonim ***** válasza:
0%

Már rég befejeztem volna, de nem bírtad,hogy ne a tiéd legyen az utolsó szó. Ennyi idő kellett, hogy rájöjj, velem nem fog menni. Másoknál elmegy ez az agresszív, támadó,undorító stílus, de én nem hagyom magam ilyen emberek ellen.

Te élvezkedtél, végre befejezed!

Büszke vagyok magamra. Miért ne lennék? Mindenki legyen, ha van rá oka!

Mindenre válaszoltam. Az már más kérdés, hogy nektek nem tetszett és fájt. :D

Képzeld jó helyen vagyok, okos, kedves emberek között, olyanokkal, akik az állatokat is szeretik, nem csak magukat.

Ne neked álljon már feljebb egy ilyen stílus után. Megáll az eszem. :D

A többi hasonló meg felpontozott, mert ugyanolyanok, mint te.

Te viszont semmilyen szempontból nem vagy jó helyen. Mentálisan se. Keress egy jó szakembert!

Remélem minden világos volt és többet nem húzzátok az időm, mert nem tartalak méltónak rá!

2023. dec. 18. 19:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!