Rossz ember vagyok, ha nem szeretem az állatokat?
"Ha nem szeretsz egy cuki, önzetlen állatot, akkor hohy szereted az embereket?" Bocs, ezen felvihogtam. Érdekelne, hogy mitől önzetlen pl a kutya vagy a macska. Érdekelne, hogy a világ összes kutyáját szeretnem kell-e, azt is, amelyik a faluban kiszökik és megharapja a járókelőket, meg a szomszéd reggel 8-tól délután 4-ig vonyító tacskóját is, vagy kötelező érvénnyel vennem kell egy saját kutyát, és szeretnem kell, hogy bebizonyítsam, nem vagyok szívtelen? És mi a bajod a disznókkal? Okosabbak mint a kutyák, viszont nem cukik. Akkor gyűlölöd őket? Képes lennél pl megenni őket? Pedig egy disznót lakásban tartva pont azt tudja, amit a kutya.
A te toleranciáddal van baj, mert gyűlölsz mindenkit, aki az emberi kapcsolatot az ember-állat kapcsolat elé helyezi, ami megjegyzem, full normális, és attól akár szeretheti is az állatokat. Ezen gondolkozz el egy kicsit.
Semmi sértő nem volt a válaszomban. Gratulálok, hogy töröltettétek! :D
Ezek után biztos nektek van igazatok. :D
31- Pofáját?
Utolsó, ilyen emberekre kár időt pazarolni
#41 Erre már nincs érvem, hülye vagy, legyőztél a rutinoddal, gratulálok. Te is csak ugyanazt tudod hajtogatni, több válaszon keresztül szidod azokat, akik pusztán nem értenek egyet veled. Mostmár a magyarok mocskolása is belekeveredett valahogy a te cicaharcodba. Ha ennyire utálod a magyarokat, meg rég külföldön vagy bla-bla-bla, akkor minek írsz egy MAGYAR oldalon? Egy rakat szánalom vagy pajtás (valószínűleg nő) de ez sem változtat a tényen.
Neked nem megy más mint a magyarok szidása, és pár ember alaptalan mocskolása véleménykülönbség miatt, ezt tudod te, az intelligens külföldi. Maradj ott ahol vagy!
Már rég befejeztem volna, de nem bírtad,hogy ne a tiéd legyen az utolsó szó. Ennyi idő kellett, hogy rájöjj, velem nem fog menni. Másoknál elmegy ez az agresszív, támadó,undorító stílus, de én nem hagyom magam ilyen emberek ellen.
Te élvezkedtél, végre befejezed!
Büszke vagyok magamra. Miért ne lennék? Mindenki legyen, ha van rá oka!
Mindenre válaszoltam. Az már más kérdés, hogy nektek nem tetszett és fájt. :D
Képzeld jó helyen vagyok, okos, kedves emberek között, olyanokkal, akik az állatokat is szeretik, nem csak magukat.
Ne neked álljon már feljebb egy ilyen stílus után. Megáll az eszem. :D
A többi hasonló meg felpontozott, mert ugyanolyanok, mint te.
Te viszont semmilyen szempontból nem vagy jó helyen. Mentálisan se. Keress egy jó szakembert!
Remélem minden világos volt és többet nem húzzátok az időm, mert nem tartalak méltónak rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!