Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Rossz ember vagyok, ha nem...

Rossz ember vagyok, ha nem szeretem az állatokat?

Figyelt kérdés
Sosem voltam odáig értük, sosem értettem mit gügyögnek nekik, meg miért kell házba beengedni stb. Most lett egy macskánk (nem én akartam), és elmondani nem tudom mennyire utálom, hogy itt van. Hogy felugrik mindenhová, hogy nyávog, hogy szőrös. Nem bántom, soha nem is bántottam egyetlen egy állatot sem, nem is bírnék. Szimplán nem szeretem őket. Irritál, irritál a macskánk is. Nem simogatom meg, nem etetem meg, nem megyek a közelébe, ha rám akar mászni odébb állok.
2023. dec. 16. 13:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/83 anonim ***** válasza:
63%
*mit szeretnek az állatokon.
2023. dec. 19. 13:43
 62/83 anonim ***** válasza:
19%

Hiába erősködtök, nem vagyok magyar. Az nagyobb szégyen lenne rátok nézve, ilyen véleménnyel. :D

Inkább örülj neki, hogy nem lakok veletek egy országban.

Nem nagy kunszt az idegen nyelv, persze. A saját nyelveteket nem tudjátok rendesen és Európában itt az egyik legrosszabb helyzet minden szempontból.

Az egyetemistákon kívül nem beszélnek sokan angolul. Orvosok se. :D

Vergődhettek még itt napokig, de attól még minden igaz, amit írtam.

2023. dec. 19. 15:21
 63/83 anonim ***** válasza:
84%
#74 Téged kéne verni már. xddddd.
2023. dec. 19. 15:24
 64/83 anonim ***** válasza:
100%
#76 Mi a f#sz?!
2023. dec. 19. 15:27
 65/83 anonim ***** válasza:
85%
"Inkább örülj neki, hogy nem lakok veletek egy országban." Nem tudom, ki hogy van vele, de én piszkosul örülök.
2023. dec. 19. 15:28
 66/83 anonim ***** válasza:
77- Ezekkel nagy gond van. Inkább csak nevess rajtuk. :D
2023. dec. 19. 15:32
 67/83 anonim ***** válasza:
8%

Vannak vakvezetö kutyák is, meg olyanok, amelyek katasztrófahelyzetben segítenek, földrengésnél pl. vagy a drogot szimatolják ki. De nehogy megértsd, hogy miért engedik be a házba vagy miért kap szeretetet, simogatást.

Elég nehéz felfogású vagy, az egyszer biztos.

2023. dec. 19. 20:49
 68/83 A kérdező kommentje:

#80 mindenre lehet találni extrém esetet. Remélem te meg azt érted meg, ha ki van dobva a családból a kutya az udvarra, vagy másik családhoz, mert született egy baba, és a gyerek allergiás lesz rá.

Egyébként én megértem az általad vázolt eseteket. De a legtöbben pusztán öncéllal, saját maguk szórakoztatására tartják bent, amivel nincs baj addig, amíg azzal a ház ÖSSZES lakója egyetért. Én pl undorodom a házban való állattartástól, nem higénikus.

2023. dec. 19. 22:57
 69/83 A kérdező kommentje:

Egyszóval: amíg nem nekem kell együtt élnem az állattal, felőlem más ott tartja, ahol akarja.

A kérdésem is amiatt született meg, mert akarom ellenére egy állattal kell élnem, és ennek köszönhetően jöttem rá, hogy mennyire viszolygok a velük megosztott közös élettértől.

Remélem te is úgy gondolod, hogy más a saját házában eldöntheti, hogy akar-e ebet látni vagy sem. Mivel ahhoz semmi közöd. Te tarthatsz 10-et, tégy velük (szerinted) jót, de ne várd el, hogy mindneki így éljen.

2023. dec. 19. 23:01
 70/83 anonim ***** válasza:
29%

Őszintén sajnállak :( rossz életed lehet, ennyire utálkozni valamin.

Én sem szeretem a gyerekeket, mégsem nyilatkozok így róluk, pedig ők aztán tényleg rhadt idegesítőek x kor alatt.

2023. dec. 21. 09:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!