Rossz ember vagyok, ha nem szeretem az állatokat?
Hiába erősködtök, nem vagyok magyar. Az nagyobb szégyen lenne rátok nézve, ilyen véleménnyel. :D
Inkább örülj neki, hogy nem lakok veletek egy országban.
Nem nagy kunszt az idegen nyelv, persze. A saját nyelveteket nem tudjátok rendesen és Európában itt az egyik legrosszabb helyzet minden szempontból.
Az egyetemistákon kívül nem beszélnek sokan angolul. Orvosok se. :D
Vergődhettek még itt napokig, de attól még minden igaz, amit írtam.
Vannak vakvezetö kutyák is, meg olyanok, amelyek katasztrófahelyzetben segítenek, földrengésnél pl. vagy a drogot szimatolják ki. De nehogy megértsd, hogy miért engedik be a házba vagy miért kap szeretetet, simogatást.
Elég nehéz felfogású vagy, az egyszer biztos.
#80 mindenre lehet találni extrém esetet. Remélem te meg azt érted meg, ha ki van dobva a családból a kutya az udvarra, vagy másik családhoz, mert született egy baba, és a gyerek allergiás lesz rá.
Egyébként én megértem az általad vázolt eseteket. De a legtöbben pusztán öncéllal, saját maguk szórakoztatására tartják bent, amivel nincs baj addig, amíg azzal a ház ÖSSZES lakója egyetért. Én pl undorodom a házban való állattartástól, nem higénikus.
Egyszóval: amíg nem nekem kell együtt élnem az állattal, felőlem más ott tartja, ahol akarja.
A kérdésem is amiatt született meg, mert akarom ellenére egy állattal kell élnem, és ennek köszönhetően jöttem rá, hogy mennyire viszolygok a velük megosztott közös élettértől.
Remélem te is úgy gondolod, hogy más a saját házában eldöntheti, hogy akar-e ebet látni vagy sem. Mivel ahhoz semmi közöd. Te tarthatsz 10-et, tégy velük (szerinted) jót, de ne várd el, hogy mindneki így éljen.
Őszintén sajnállak :( rossz életed lehet, ennyire utálkozni valamin.
Én sem szeretem a gyerekeket, mégsem nyilatkozok így róluk, pedig ők aztán tényleg rhadt idegesítőek x kor alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!