Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Rossz ember vagyok, ha nem...

Rossz ember vagyok, ha nem szeretem az állatokat?

Figyelt kérdés
Sosem voltam odáig értük, sosem értettem mit gügyögnek nekik, meg miért kell házba beengedni stb. Most lett egy macskánk (nem én akartam), és elmondani nem tudom mennyire utálom, hogy itt van. Hogy felugrik mindenhová, hogy nyávog, hogy szőrös. Nem bántom, soha nem is bántottam egyetlen egy állatot sem, nem is bírnék. Szimplán nem szeretem őket. Irritál, irritál a macskánk is. Nem simogatom meg, nem etetem meg, nem megyek a közelébe, ha rám akar mászni odébb állok.
2023. dec. 16. 13:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/83 anonim ***** válasza:
42%
#20 Ezek azok a tipikus emberek, akiknek 9 kutyájuk van, barátjuk egy sem, és változtatni sem szeretnének ezen.
2023. dec. 16. 18:41
 22/83 anonim ***** válasza:
12%

A kutya mindig jobb lesz az embernél.

Feltétel nélkül szeret, nem használ ki és nem bánt meg téged.

A szüleiteken kívül, senki sem fogja ezt megtenni.

A kutya nem udvarra való, főleg a kistestűek!

Ha nem szeretitek a cuki állatokat, akkor mit szerettek?

Magatokat, gondolom..

2023. dec. 18. 07:22
 23/83 anonim ***** válasza:
0%
A kérdező azért embertelen, mert el sem tudja képzelni mások mit szeretnek a kutyán, macskán.
2023. dec. 18. 13:41
 24/83 A kérdező kommentje:
#23, te meg ennyi erővel azért vagy embertelen, mert nem tudod elképzelni, hogy más meg miért nem szereti őket. 🤷🏼‍♀️Nem szeretet nem egyenlő bántással, ártással, kínzással.
2023. dec. 18. 13:45
 25/83 A kérdező kommentje:

“ Feltétel nélkül szeret, nem használ ki és nem bánt meg téged.

A szüleiteken kívül, senki sem fogja ezt megtenni.”

Értem. Ez pont az az önérdekű dolog, amelyet már említettek, hogy magad miatt tartod, s nem az állat miatt.

2023. dec. 18. 13:46
 26/83 anonim ***** válasza:
89%
#22,Egy emberi kapcsolaton dolgozni kell, bele kell tenned a részed. A kutyától igen, feltétlen nélkü kapsz valamit, amit szeretetnek nevezel. Elárulom, nem szeretet, hanem egy falkaállat ösztönös kötődése, amit te a szeretettel azonosítasz. Egy kutya bármihez fog kötődni, aki befogadja, enni ad neki, nem bánik vele extrém rosszul. Egy emberi kapcsolatnak van dinamikája, folyamatosan fejlődnődni kell benne, figyelni a másik lelki igényeire, van egy értelmi síkja is, vannak elvárások veled szemben is. Sokkal összetettebb. Egy kutyától tudod mit kapsz, mindig azt kapod, nevelheted, idomíthatod. Egy embert partnernek kell tekintened. Nem azt mondom, hogy baj van a kutyákkal, az ember fontos segítőjének tartom, de szerintem ott már borult a dolog, hogy bárki is családtagnak, egy emberrel egy szinten lévőnek tekinti. Az ember fölé vagy más emberi kapcsolat fölé helyezni pedig beteges. Az érzelmileg lusta emberek gondolkoznak így.
2023. dec. 18. 14:17
 27/83 anonim ***** válasza:
91%

#22 A családomat, illetve 2-3 barátomat. Ne te mondd már meg, hogy ki mit szeressen. Valaki antiszociális, nincsenek barátai, jó, szeresse csak a kutyát. De másnak ne mondja már azt, hogy rossz ember azért mert nem kedveli ezeket az állatokat, mert akkor nem csak antiszociális, hanem egy igazi b@rom is.

Ja, és magamat nem kedvelem annyira mint a családomat, mielőtt ezzel jönne valaki.

2023. dec. 18. 14:29
 28/83 anonim ***** válasza:
0%

Nem önzésből írtam. Ez egy tény!

Vagy esetleg nem igaz?

Utolsó: Persze, nagy kutyaszakértő lehetszt. Ja nem! :D

A kutya nem csak a gazdit szereti, hanem mindenkit, még ha ritkán is látja azt az embert.

A kutya még évekkel a halálod után is szomorú, sokan kimennek a temetőre, vagy otthon, vasútállomáson várják a gazdit. Nem tudom a szülőkön kívül ki hiányolna így, főleg titeket. Még a nagy hősszerelmes férfiak is újraházasodósnak.

Nem mindegy miért dolgozol és milyen eredményt vársz el.

Az is igaz hogy egy embert sosem fogsz teljesen megismerni.

Mindenkinek vannak titkai, titkos céljai, bárki megjátszhatja magát..

Simán lehet, hogy sok jó év barátság, vagy kapcsolat után fog valamit ellened tenni. Ez sem igaz?

Folyton itt panaszkodtok az oldalon.

Még sajnos olyan is van, hogy a szüleid sem szeretnek.

Nem írtam, hogy nem szeretem az embereket és nincsenek barátaim.

Nagyon is jól ismerem az embereket és aki egy kicsit is megismer, az a barátom szeretne lenni. Én viszont nem szorulok rá mindenkire és zavar a kis EQ, IQ. ;)

Nektek viszont sok sikert az ennyire szívtelenséghez és a kedves barátaitokhoz. :D

2023. dec. 18. 14:47
 29/83 anonim ***** válasza:
92%

#28 Én sosem szeretnék a barátod lenni, személyeskedő, saját fájdalmadat másra kivetítő, a tőled más véleményen álló embereket sértegető, és egy kutyás kérdésből konzekvenciákat levonó hisztis ember vagy. Ez a szánalmas nem mi, idejössz azzal, hogy aki nem szereti a cuki kutyákat az szívtelen kb, leírtuk ketten, hogy mi miért van, erre folytatod, hogy nem is lehetnek igazi barátaink! Miért ha szeretnénk a kistestű kutyákat akkor már rögtön istenek lennénk, vagy mi? :D Nincsen attól valakinek kis intelligenciahányadosa, hogy nem kedvel egy olyan dolgot, amit egy másik ember igen. Viszont aki rögtön az IQ-val dobálózik egy pártatlan vita esetén, ott bizony el kell gondolkodni, hogy miért vette elő az IQ kártyát, talán nincs jobb érve a sértegetésre? Te tuti olyan vagy, aki facebookon rögtön kommentel ha lát egy reels videót amiben a kutya 5 percnél tovább van kint télen, hogy "ÁlLaTkÍnZáS JeLeNtVe!!!444!"

Gyakorold még picit a vitakultúrához köthető képességeidet, mert hamar besülsz egy kutyás vélemény miatt úgy tűnik.

2023. dec. 18. 15:05
 30/83 anonim ***** válasza:
12%

Telefonról vagyok és nem itt születtem, így lehetnek elírások, ezért elnézést kérek.

Én sem szeretnék a barátaitok lenni, ezt tisztáztam is.

Isten ments az ilyenektől!

Leírhattam volna bővebben, hogy miért gondolom így, de nem akartam senkit sem megsérteni. Csupán annyit írtam, hogy érzéketlenek vagytok és nem érdekel titeket a válaszom, pedig direkt hosszan írtam, több példával.

Semmire sem reagáltatok.

Az EQ, IQ nagyon is fontos, számomra legalábbis.

Ha neked nem, az nem az én problémám.

Másnak minden mentális problémája van, ha nem ért egyet veletek, kiáll a véleménye mellett és leírja a véleményét rólatok? :D

Az állatok szeretete nem kis dolog!

Ha nem szeretsz egy cuki, önzetlen állatot, akkor hohy szereted az embereket?

Mennyire segítenél másoknak? Mennyire idegesítene egy hisztis gyerek?

Még folytathatnám a példákat, de titeket úgy sem erdekel, mert csak nektek szívtelen, fontos embereknek lehet igaza.

2023. dec. 18. 15:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!