Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Rossz ember vagyok, ha nem...

Rossz ember vagyok, ha nem szeretem az állatokat?

Figyelt kérdés
Sosem voltam odáig értük, sosem értettem mit gügyögnek nekik, meg miért kell házba beengedni stb. Most lett egy macskánk (nem én akartam), és elmondani nem tudom mennyire utálom, hogy itt van. Hogy felugrik mindenhová, hogy nyávog, hogy szőrös. Nem bántom, soha nem is bántottam egyetlen egy állatot sem, nem is bírnék. Szimplán nem szeretem őket. Irritál, irritál a macskánk is. Nem simogatom meg, nem etetem meg, nem megyek a közelébe, ha rám akar mászni odébb állok.
2023. dec. 16. 13:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/83 anonim ***** válasza:
85%
Amit leírtál magadról, az alapján nem vagy az. Nem vagyunk egyformák, jogod van nemszeretni az állatokat. Nem emiatt leszel rossz ember. Az máshol/másban nyilvánul meg.
2023. dec. 16. 13:55
 12/83 anonim ***** válasza:
30%
Nem. Az, hogy a természetben vannak állatok, természetes és jó dolog, szeretem őket, gyönyörködöm bennük. Haszonálatot, házőrzőt tartani az udvaron, megint rendben van. De lakásban tartani kutyát, macskát házi kedvencként, na, azért én sem rajongok, mellesleg nem is ez az állatszeretet, inkább az ember igényli, hogy egy élőlény tőle függjön, feltétel nélkül szeresse. Ha állatot tartasz a lakásban, az neked jó, nem az állatnak, ez nem állatszeretet, inkább önzés és önimádat. Ugyanúgy, mint a kóbor kutyák, macskák tutujgatása. Ez sem állatszeretet, csak az "állatvédők" szeretnék jónak és hasznosnak érezni magukat. De a kutyákat, macskákat az emberek dobták ki felelőtlenül, tenyésztették túl. Az igazi állatszeretet, ha nem szennyezed össze a környezetet, nem mész el közönbösen a kihaló fajok mellett, nem a házimacska tartása.
2023. dec. 16. 13:56
 13/83 anonim válasza:
25%
#8. Nem mondta, hogy nehéz, azt mondta, hogy nem szereti.
2023. dec. 16. 13:58
 14/83 A kérdező kommentje:
#12, egyetértek! A mi maccsunk is be van pörögve, azért ugrik fel az öreganyja kínjára is, mert ki sincs engedve. Oké, hogy ez elütéstől védve van, de így gyakorlatilag a természetes élőhelyéből nem kap semmit. Szerintem is kintre való a kutya és a macska is, attól meg egyenesen rosszul vagyok, hogy valaki ezekkel az állatokkal alszik, szájon nyalatja magát, asztalra felrakja stb.
2023. dec. 16. 13:58
 15/83 anonim ***** válasza:
0%

"#3 szüleim, tesóm eteti, így értettem. Ha egyedül lennék vele, nyilván kapni, de amíg lehet nem én foglalkozom vele."

Azt hittem semmi áron nem adnál neki.

Így már értem, akkor szerintem nincs gond veled.

2023. dec. 16. 14:06
 16/83 anonim ***** válasza:
66%

Én a kutyákkal vagyok így.

Cuki, máshol.

Engem már többen megköveztek volna ezért.

2023. dec. 16. 14:13
 17/83 anonim ***** válasza:
18%
#3 Nem az ő macskája! Miért kéne megetetnie ha nem szeretne háziállatot? Majd megeteti az, aki a ház, vagy lakás tulajdonosa, és a macska gazdája.
2023. dec. 16. 15:12
 18/83 anonim ***** válasza:
19%
Hiányzik belöled az emberség, vagyis rossz ember vagy.
2023. dec. 16. 15:33
 19/83 anonim ***** válasza:
62%

#18 Azért hiányzik belőle az emberség, mert nem akar, vagy nem szívesen kerülget a lakásában egy kutyát, vagy egy macskát?

Mesélj még! :D

2023. dec. 16. 15:55
 20/83 A kérdező kommentje:

#19, köszi, én is îgy érzem.

Én is van amit nem értek. Sokan már meghajolnak az állatok előtt, és más emberek elé helyezik őket, meg maguk elé. Nekem az is durva, mikor olyat mondanak, hogy előbb hoznának ki egy kutyát egy égő házból, mint egy csecsemőt. És általában ezek az emberek tartják magukat jólelkűnek. Ha megtehetném, mindkettőt kihoznám, de előbb a gyereket, az is fix. : D

2023. dec. 16. 18:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!