Rossz ember vagyok, ha nem szeretem a gyerekeket és az állatokat sem?
Figyelt kérdés
2020. febr. 5. 12:05
1/14 anonim válasza:
Ha te annak ítéled meg magad akkor igen.
3/14 anonim válasza:
Nem. Akkor vagy rossz, ha bántod őket. Vagy ha másokat bántasz, mert ők szeretik őket.
4/14 anonim válasza:
A gondolataidtól még nem leszel rossz ember, szóval ha nem bántod őket, akkor nem.
5/14 anonim válasza:
A "nem szeretem" mit takar?
Én például nem szeretem a gyerekeket, de ettől függetlenül kívánom nekik hogy éljenek boldogan, legyen meg mindenük, stb., egyszerűen csak legyenek távol tőlem.
Viszont vannak, akik meg úgy állnak hozzájuk, hogy r0hadjanak meg, verés köll a kölyöknek, stb.
Amíg nem akarsz/kívánsz rosszat másoknak, szerintem semmi gond azzal, hogy nem vagy odáig valakiért vagy valamiért.
6/14 anonim válasza:
Az embert a cselekedetei határozzák meg, nem a gondolatai és nem az érzelmei. Ennyit tarts észben, eszerint döntsd el.
7/14 anonim válasza:
Ha nem vagy állatkínzó akkor nem, nem kell szeretni őket. Ugye nem bántod őket?
8/14 anonim válasza:
A gyerekeket full jogos hogy nem szereted, emiatt nem vagy az. De az állatokat miért nem? :0
9/14 anonim válasza:
Ha nem bántadot őket, akkor nem.
(Gondolj bele, neked is szarul esne ha leköpnének azért, mert te gyerek vagy.)
10/14 anonim válasza:
(Illetve én pl. Nem a gyerekeket utálom, hanem a szüleiket,amiért nem nevelték meg, azért egy világra ártatlan ember fajt/csoportot utálni pszichés problémákra utal.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!