Én túl érzékeny vagyok? Nem bírom a gyerek kínzást és gyermek bántalmazást. Persze az átlag ember bántalmazását sem, meg idősekét sem, de a gyerekekét semennyire.23f
"Ez normális magatartás egy fiúnál?"
Mi, a részvét és az együttérzés? Vagy annak kéne normálisnak lennie, hogy a fiúk érzéketlen barmok?
Te teljesen normális vagy! Az a beteg, aki nyugodtan tudja nézni, hogy bántanak egy gyermeket. Én egyszer annyira kiborultam ettől, hogy nekifutásból fellöktem egy "embert", aki durván megráncigált egy kiskutyát. Azokat az "embereket", akik gyermeket, nőt vernek meg pl. részegen, örömmel lőném halomra! Pedig nem vagyok erőszakos ember.
Nagy bajban van a világ.
Deee èdeeessss!!!
Ez normális! Èn sem szeretem az ilyesmit. Pl. Ha a facebookon látok vmi. Amatőr telefonnal felvett videót ahol csajok vagy srácok szét verik egymást. Napokig gondolok rá.
Vagy ha több tinédzser egyre rá megy.
Engem is düh roham kap el.
Egyszerűen nem tudon felfogni hogy vki. Hogy tehet ilyesmit.
Egyszer láttam egy videot ahol egy nő durván fürdetett egy csecsemőt a fejét a víz alá is nyomta. Egy hétig gobdoktam a videóra, nem tudtam aludni. Aztán találtam egy blogot a nőről hogy lecsuktàk úgy nyugodtam meg.
Vagy láttam olyan videót hogy több srác agyon vert egy lányt, megöltèk.
Elvileg mert aids es volt és tovább adta. Ez a videó annyira lesokkolt igaz fiatalabb voltam de nagyon ki készített.. ezzel álmodtam stb. Sírtam is.
Amikor bix meccset nézek vagy pankràciòt akkor ilyesmi nem tör elő belőlem. De amikor amatőr videót látok végem van. 21 éves meleg srác vagyok de nem az a nyàm nyila tunyi mutyi femboy vagy hasonló.
Ez normális és sokszor fel teszem magamnak a kérdést hogy hogy lehet ilyesmit tenni vki. Mással?!
Meg próbálom elkèpzelni hogy mit éreznèk ha ilyesmit tennèk?!
És szerintem tuti megölnèm magam a bűntudat miatt.
Szebb lenne a világ ha több olyan ember lenne mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!