Rossz ember vagyok, ha nem szeretem az állatokat?
"Nekem tökéletes anyukám van, akinek te még a sza..hoz sem érsz fel, ha már ilyeneket írsz. :D
De a tiéd biztos a tesójával csinált téged. Más magyarázat nincs"
irásod alapján any-d nem tanított meg téged a minimumra. Tudom hogy gumiszobába helyem, de ha nekem ott a helyem, neked valószínűleg valamelyik hullaházban, mert téged a legnagyobb életpárti aktivista se hagyna élni hagyni 10 perc után, miután elolvassa az irásaidat.
Nagyon nem a témába vág, és kérlek már én is, fejezzétek be, de bizonyára nem sokat tud a külföldieket magasztaló válaszoló.
A magyarok magukat , fajtarsaikat utálják a legjobban. Külföldön egyáltalán nem utálják őket. A tanultabbakat pláne, mert tökéletesen integrálódnak. Vannak rokonaim Skóciában, Dániában is, sehol sem kaptak utálatot. Nyugaton inkább a 3. világi emberektől van egy tartása sokaknak.
+Aki tényleg ügyes, az itthon marad és itt az eszével, rátermettségével keres pénzt.
Nekem a nem épp éles eszű ismerőseim mennek ki mosogatni Ausztria, Svájc, Németország hármasba.
“Az is a baj az ilyen rossz emberekkel, mint a kérdező, hogy ha az ilyenek látnak egy szenvedő állatot, nem hívnak hozzá állatorvost, ha látnának egy elütött állato“
Ezt honnan szoptad ki, #65? Írtam én ilyet?
Nem!
Aggódnék, ha ennyire élénk lenne a fantáziám mint neked.
Nem itt születtem és nem is itt élek, mint ti.
A magyarok egymást is utálják igen, de a külföldiek is utálnak titeket.
Persze, hogy nem mondják a magyaroknak, de egymás között megbeszélik a tapasztalataikat, véleményeiket.
Neked magyar ismerőseid vannak, nekem külföldiek és senki sincs jó véleménnyel rólatok.
Ezt most is megindokoltátok.
Akik tudnak magyarul, azok elolvasták, ne aggódjatok.
Több országban jártam, de sehol nem találkoztam még olyan emberekkel, mint ti. Ezt nem pozitívumként írom le. :D
#68 érdekes, vannak külföldi ismerőseim is( tudod, idegen nyelveket beszélni nem nagy kunszt), ráadásul olyanok, akik simán megmondanák, ha nem bírják a magyarokat.
Nekem van egy olyan érzésem, hogy te is magyar vagy, csak ilyen mesékre fogod a helyesírásod és a fogalmazásod gyatraságát.
Nem nagy kunszt idegen nyelvet beszélni, de úgy látszik az meghaladja az értelmi képességeidet, hogy rájöjj, más emberek mit szeretnek az inflation.
Az ellenkező nem körében azért ezt az érzelmi sivárságodat ne reklámozd, mert nem lesz sikered vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!