Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Rossz ember vagyok, ha nem...

Rossz ember vagyok, ha nem szeretem az állatokat?

Figyelt kérdés
Sosem voltam odáig értük, sosem értettem mit gügyögnek nekik, meg miért kell házba beengedni stb. Most lett egy macskánk (nem én akartam), és elmondani nem tudom mennyire utálom, hogy itt van. Hogy felugrik mindenhová, hogy nyávog, hogy szőrös. Nem bántom, soha nem is bántottam egyetlen egy állatot sem, nem is bírnék. Szimplán nem szeretem őket. Irritál, irritál a macskánk is. Nem simogatom meg, nem etetem meg, nem megyek a közelébe, ha rám akar mászni odébb állok.
2023. dec. 16. 13:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/83 anonim ***** válasza:
84%

"Nekem tökéletes anyukám van, akinek te még a sza..hoz sem érsz fel, ha már ilyeneket írsz. :D

De a tiéd biztos a tesójával csinált téged. Más magyarázat nincs"

irásod alapján any-d nem tanított meg téged a minimumra. Tudom hogy gumiszobába helyem, de ha nekem ott a helyem, neked valószínűleg valamelyik hullaházban, mert téged a legnagyobb életpárti aktivista se hagyna élni hagyni 10 perc után, miután elolvassa az irásaidat.

2023. dec. 18. 21:38
 52/83 anonim ***** válasza:
Mindenki eltért a témától.Inkább a kérdésre válaszoljatok
2023. dec. 18. 22:21
 53/83 anonim ***** válasza:
12%
Az is a baj az ilyen rossz emberekkel, mint a kérdező, hogy ha az ilyenek látnak egy szenvedő állatot, nem hívnak hozzá állatorvost, ha látnának egy elütött állatot, amelyik még él, milliárdosok lennének, tehát a pénz nem számítana, nem is sietnének sehová, pl. munkahelyre, akkor sem emelnék be a kocsijukba, és vinnék orvoshoz a szerencsétlent, mert kit érdekel? Nekik ilyen lenne a hozzáállásuk, ők hozzá nem nyúlnának egy állathoz, nemhogy segítenének rajta, szívtelen, embertelen lények.
2023. dec. 18. 22:22
 54/83 A kérdező kommentje:

Nagyon nem a témába vág, és kérlek már én is, fejezzétek be, de bizonyára nem sokat tud a külföldieket magasztaló válaszoló.

A magyarok magukat , fajtarsaikat utálják a legjobban. Külföldön egyáltalán nem utálják őket. A tanultabbakat pláne, mert tökéletesen integrálódnak. Vannak rokonaim Skóciában, Dániában is, sehol sem kaptak utálatot. Nyugaton inkább a 3. világi emberektől van egy tartása sokaknak.

+Aki tényleg ügyes, az itthon marad és itt az eszével, rátermettségével keres pénzt.

Nekem a nem épp éles eszű ismerőseim mennek ki mosogatni Ausztria, Svájc, Németország hármasba.

2023. dec. 19. 01:07
 55/83 A kérdező kommentje:

“Az is a baj az ilyen rossz emberekkel, mint a kérdező, hogy ha az ilyenek látnak egy szenvedő állatot, nem hívnak hozzá állatorvost, ha látnának egy elütött állato“

Ezt honnan szoptad ki, #65? Írtam én ilyet?

Nem!

Aggódnék, ha ennyire élénk lenne a fantáziám mint neked.

2023. dec. 19. 01:09
 56/83 anonim ***** válasza:
0%

Nem itt születtem és nem is itt élek, mint ti.

A magyarok egymást is utálják igen, de a külföldiek is utálnak titeket.

Persze, hogy nem mondják a magyaroknak, de egymás között megbeszélik a tapasztalataikat, véleményeiket.

Neked magyar ismerőseid vannak, nekem külföldiek és senki sincs jó véleménnyel rólatok.

Ezt most is megindokoltátok.

Akik tudnak magyarul, azok elolvasták, ne aggódjatok.

Több országban jártam, de sehol nem találkoztam még olyan emberekkel, mint ti. Ezt nem pozitívumként írom le. :D

2023. dec. 19. 09:56
 57/83 A kérdező kommentje:

#68 érdekes, vannak külföldi ismerőseim is( tudod, idegen nyelveket beszélni nem nagy kunszt), ráadásul olyanok, akik simán megmondanák, ha nem bírják a magyarokat.

Nekem van egy olyan érzésem, hogy te is magyar vagy, csak ilyen mesékre fogod a helyesírásod és a fogalmazásod gyatraságát.

2023. dec. 19. 12:31
 58/83 A kérdező kommentje:
#68 A %-od is elmondja, hogy trollkodni, kötekedni jársz ide.
2023. dec. 19. 12:33
 59/83 anonim ***** válasza:
85%
#70 Itt már rég nem az eredeti kérdésről beszél... Tuti valami csicska szűz pasi/frigid nő, akit úgy megvertek a magyarok valaha (jogosan), hogy azóta szegény mindenhol külföldinek mondja magát, de amint kiderül, hogy még a saját hazáját is tagadja megverik megint, (jogosan)..
2023. dec. 19. 12:45
 60/83 anonim ***** válasza:
72%

Nem nagy kunszt idegen nyelvet beszélni, de úgy látszik az meghaladja az értelmi képességeidet, hogy rájöjj, más emberek mit szeretnek az inflation.

Az ellenkező nem körében azért ezt az érzelmi sivárságodat ne reklámozd, mert nem lesz sikered vele.

2023. dec. 19. 13:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!