Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Rossz ember vagyok, ha nem...

Rossz ember vagyok, ha nem szeretem az állatokat?

Figyelt kérdés
Sosem voltam odáig értük, sosem értettem mit gügyögnek nekik, meg miért kell házba beengedni stb. Most lett egy macskánk (nem én akartam), és elmondani nem tudom mennyire utálom, hogy itt van. Hogy felugrik mindenhová, hogy nyávog, hogy szőrös. Nem bántom, soha nem is bántottam egyetlen egy állatot sem, nem is bírnék. Szimplán nem szeretem őket. Irritál, irritál a macskánk is. Nem simogatom meg, nem etetem meg, nem megyek a közelébe, ha rám akar mászni odébb állok.
2023. dec. 16. 13:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/83 anonim ***** válasza:
44%
Aki az àllatokat szereti az csak jó ember lehet. Aki nem szereti őket, azokat én sem. Utolsó: nem semmi ez a nyóckeres stílus amit kaptál, de te vagy a hülye
2023. dec. 18. 20:06
 42/83 anonim ***** válasza:
89%
#50 Akkor sosem fogjátok megérteni, hogy a "nem szeretés" nem egyenlő azzal, hogy valaki állatkínzó, ugye?
2023. dec. 18. 20:09
 43/83 anonim ***** válasza:
0%

49 vagyok. Nem írtam ilyet. Azt is megértem, hogy nem szereti. Én sem vagyok macskás és a barátnőm sem szerette, míg nem fogadtak örökbe egy kutyát.

De a kérdező és a többi válaszoló nagyon szívtelennek, érzéketlennek jött le nekem. Ezt túlzásnak tartom.

Normálisan akartam beszélgetni, de nem lehetett.

2023. dec. 18. 20:16
 44/83 anonim ***** válasza:
91%

Kedves 0%-os! Kezdjük ott, hogy:

"Ne aggódjatok, megmutattam pár értelmes, intelligens, külföldi barátomnak a beszélgetést" Senkit sem érdekel a vélemenye valószínűleg ugyanolyan elnyomott, kis mitugrálsz okoskodó ismerőseid véleménye, akik valószínűleg ugyanolyan szellemi rövidnadrágok, mint amilyen te vagy, és ezért vagytok ugyanolyan hullámhosszon.

Tartsd tiszteletbe a véleményét a másiknak, ne itt éld ki azt, hogy az IQ-d kétszámjegyű, és annyi iskolai végzettséged sincsen, hogy Magyarországon minimálbért megtudjál keresni. Előre is sajnálom, ha lesz újabb kutyád, mert belőled kinézem, hogy kutyakaja helyett mosogatószivacsot adsz neki enni.

2023. dec. 18. 20:35
 45/83 anonim ***** válasza:
0%

Megint kezded, te nagyon tanult hazafi.

Nincs életed és ez az oldal az egyetlen boldogságod?

Csak az undorító, hülyeség és kötekedés.

A kutyámnak jobb élete van, mint nektek, sőt lehet, hogy még okosabb is. :D

Légy hálás, hogy egy külföldi tudja a nyelveteket, nem hogy még ilyen .... embereknek válaszol.

Nekem legalább vannak barátaim, sikeres, okos, külföldi emberek. A legtöbb honfitársad még a saját nyelvét sem tudja. Se beszélni, se írni. Tele van az ország alacsony IQ emberekkel és cigányokkal. :D

Büszkék lehettek magatokra!

Nem csoda, hogy a külföldiek utálnak és kinevetnek.

2023. dec. 18. 20:49
 46/83 anonim ***** válasza:
30%

Én új vagyok, szóval ne képzelődjél. Csak olvastam az irományodat, és elkapott a hányás-hasmenés, tipikus társadalom szemete szint az iroményod. Kicsit vicces, hogy magyar nyelven okoskodsz, közben saját véredet szidod valahol. Attól, hogy kimentél Svájcba rodázni, és előreléptél anyukádhoz képest, hogy ő nem 8000Ft-ért vállal gyorscumit, még ugyanúgy szenny maradsz. Inkább legyen egy normális barátom, akit nagyon szeretek mint aki nagy állatimádó, és egy szellemi rövidnadrág. Kezdem megérteni nálad a kutyafétist. Valószínűlég éppeszű ember hozzád nem ér, csak a kutyák nyalogatják a nemiszerved, legyen a nemed bármelyik. Az, hogy rodás vagy, nem vonom vissza, írásod alapján egy hisztis kislány vagy, aki sír mint Tóth Gabi egy estimisén. Büszke vagyok magamra, mert elég rád nézni, milyen förmedmény teremtés vagy XD

Külföldiek nem utálnak, de azt az országot sajnálom, ahova mentél, +1 szemetet kell eltartaniuk.

2023. dec. 18. 20:56
 47/83 anonim ***** válasza:
30%

Senkit nem érdekel igazából, hogy hol következődött be az a tragédia, hogy nem nyeltek le téged. Nehogymár, te szidj itt 10 millió embert, miközben te picsogsz itt, mint 8-ason egy bántalmazott anyukának kiadó tarhás cigány.

Nem néztem Mónikát, szóval ezt sem tudod, bár mondjuk te rinyáláson, hisztin, okoskodáson kivűl semmit. Rossz droid bohóc vagy, probálod előadni a nagy értelmiségit de vedd észre, az más mikor a hülye okoskodik, vagy mikor az okos hülyéskedik , és te az előbbi vagy. Egy véleményt se tudsz elfogadni, de elkezdesz személyeskedni, közben háztető majdnem rádszakad az igénytelenségedtől. Az ilyeneket szokták normálisan helyeken fejberugdosni, nem beszélni hagyni.

Mindig többes számba beszélsz, velem vitatkozol, meg egy másik sráccal, nem egy egész nemzettel. Mondjuk ilyen alapvető dolgokat nem csodálom, hogy nem tudsz felfogni, valószínűleg azért imádod ennyire a kutyákat, mert anyukád helyett egy kankutya sz-ptatott téged gyerekkorodban. Agyad helyén szerintem 20 éves megszáradt sz-r van, ami az ikertesód maradványai. Itt vered magad gyakorin, vért izzadsz hogy betudj valamivel oltani közben hütő üres a vájogházba kutyám. Tuti valami 150+ kilós izzadt altergirl vagy malacpersely vagy aki rezzegve nézi a kérdéseket hova tud irni valami idiotaságot. Gondolom a saját tükörképedre is kihívod a rendőrséget hogy idegen van a házban amekkora retardált vagy. Na bujj el, majd ha keresünk szólok

2023. dec. 18. 21:26
 48/83 anonim ***** válasza:
86%
54, Jelentettem a válaszod rasszizmus miatt. Itt pont nem te vagy az, aki bármit is kikérhet magának. Szerintem inkább foglalkozz a sikereiddel, ne itt próbáld bizonygatni, mekkora az IQ-d. Tanulj egy kis toleranciát inkább! Ja, új válaszoló vagyok, mielőtt kombinálnál. Eddig csak szórakoztam rajtad, de a rasszista fröcsögéseddel olyan szinten minősítetted magad, hogy jobb, ha nem jössz vissza még ideböfögni valamit.
2023. dec. 18. 21:33
 49/83 anonim ***** válasza:
44%

Nem vagy normális!

Ennyi undorító dolgot leírni. Bolondokházában lenne a helyed!

Nekem tökéletes anyukám van, akinek te még a sza..hoz sem érsz fel, ha már ilyeneket írsz. :D

De a tiéd biztos a tesójával csinált téged. Más magyarázat nincs.

Szánalmas, neked nem egy nyugtató kéne, hanem egy egész doboz, plusz valami fehér szoba, ahol lekötöznek.

Ilyen h..lye, alpári emberre nincs türelmem. Az mindennek az alja.

Kérlek többet ne zavarj!

2023. dec. 18. 21:35
 50/83 anonim ***** válasza:
0%

Majd én eldöntöm mit írok. Fáj az igazság kedves?

Engem jelentesz, de a másikat nem?

Mind ugyanolyanok vagytok, ahogy írtam. :D

Legalább van mit nevetnünk. :D

2023. dec. 18. 21:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!