Egy vegán miért nem tudja elfogadni, hogy egy húsevő nem feltétlenül gyilkolja halomra az állatokat? Hanem csak annyit dolgoz fel amennyi a szükséglete?
Figyelt kérdés
Mostanában elég gyakran olvasom azt hogy valaki állatvédelmi okok miatt lett vegán/vegetáriánus. Szóval ez akkor is így lenne, ha nem nagyüzemi körülmények között, hanem kizárólag családi gazdaságokban folyna a haszonállat tenyésztése és feldolgozása?2021. nov. 26. 11:30
151/227 anonim válasza:
Mondok akkor mást, ha ez nem elég: egy ceruzát is meg tudsz emészteni és egy rágót is. Akkor az szükségessé válik a szervezetednek?
152/227 anonim válasza:
“Dehogynem, viszont nem is vész kárba, hiszen az állatot meg én esem meg!“
Csakhogy ha az állat helyett megennénk inkább a növényeket, amiket neki adnánk, kb háromszor annyi ember lakna jól. Így tehát sokkal veszteségesebb az állatot megenni.
153/227 A kérdező kommentje:
"Csakhogy ha az állat helyett megennénk inkább a növényeket, amiket neki adnánk, kb háromszor annyi ember lakna jól."
Na, erre meg én mondom hogy, nem teljesen igaz, hiszem a húsevők is vesznek magukhoz növényi táplálékot, tehát erős túlzás hogy állattenyésztés nélkül több ember lakna jól.
2021. dec. 10. 15:48
154/227 anonim válasza:
Amit mondtál, annak semmi köze nincs ahhoz, amit én írtam. Olvasd el újra és válaszolj egy értemeset.
155/227 A kérdező kommentje:
151, Egyre viccesebb érveket hozol fel a hús szükségtelenségével kapcsolatban! :D
2021. dec. 10. 16:07
156/227 A kérdező kommentje:
154. Nagyon is van köze hisze, nem húst eszem hússal, csak ha úgy tetszik, a táplálékomat, egészítem ki vele. Tehát mindenképpen ennék zöldséget különböző formában.
2021. dec. 10. 16:13
157/227 anonim válasza:
Ezek ugyanolyan érvek, amiket te hozol fel a szükségessége mellett. Ugyanúgy nem érnek semmit. A kérdésednek nincs értelme, ahogy azt már kiderítettük és elmagyaráztuk neked. De nekem elfogyott a türelmem. Nyilvánvalóan nem válaszokért tetted fel a kérdést, hanem önigazolásért. Szép estét.
158/227 anonim válasza:
Szerintem itt az ideje belátni, hogy a kérdező egy troll.
159/227 A kérdező kommentje:
158. Kikérem magamnak a troll jelzőt. Hiszen én teljes mértékben elfogadom, hogyha valaki valami oknál fogva vegán életmódot követ. Hiszen én is fogyasztok zöldséget, és egyéb növény alapú terméket Ez pont abban az esetben lenne trollkodás, ha kizárólag húst ennék hússal. De akkor a fenti kérdés sem született volna meg a fejemben. Úgyhogy éppen hogy ti vagytok azok akik egy oldalúan, még a legkisebb mértékben sem toleráljátok a húsevőket.
2021. dec. 10. 18:47
160/227 A kérdező kommentje:
De ahogy elnézem, a tojás és a tehéntej fogyasztás sem tetszik nektek, Ami ugye a vegetáriánusoknál még belefér.
2021. dec. 10. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!