Egy vegán miért nem tudja elfogadni, hogy egy húsevő nem feltétlenül gyilkolja halomra az állatokat? Hanem csak annyit dolgoz fel amennyi a szükséglete?
Nyugodj meg, te nagyonszegény, attól megnyugszol!
Ne törd magad, már sokszorosan bebizonyítottad szellemi szüzességedet,
pecsétes flepnit is kaphatsz ennek igazolására. Tudod, hol várnak téged, mint Megváltót?
Ott, ahol kannibálok között hittéríthetsz arról, mit kellene érteniük az alatt,
hogy "legfőbb érték az ember"! Ha helyesen táplálkoznál, az idegeid sem lennének ennyire tépázottak, nem írnál ilyen indulatos minősítéseket azoknak is, akik angyali türelemmel írtak neked. Értem én, megvisel, hogy hiába győzködöd a Föld lakosságának nagy részét, abból is a gyakori közönségét. De a nyerőbb opció az, ha nem makacskodsz, inkább együtt forogsz a Földdel. Vagy elmész....valamelyik helyi hangyapásztorhoz, alapos kivizsgálásra.
Ha megvalósíthatnád az "aki mást gondol, az dögöljön meg"- felfogásod, akkor rövid úton kiirtanád a Föld lakosságának (nagyon) nagy részét.
Nem. Az állatok meghalnak. Ez egy érv. Ha téged úgy nevelnének, mint őket, az neked sem tetszene.
Környezetszennyező, ez még egy érv. A húsipar sokkal jobban szennyezi a környezetet, mint a növényi étrend.
Három: nincs szükséged húsra. Ez is tény, a cikkeim a bizonyíték rá.
Te nem reagáltál egyikre sem, csak kijelentetted, hogy az ősember márpedig evett húst. Igen, ez igaz. Az ősember barlangban is élt, barbár körülmények között, és hülye volt, mint a seggem.
Hozz fel egy másik érvet, vagy pedig felelj az enyémekre, mert még nem tetted meg.
"Az állatok meghalnak. Ez egy érv. Ha téged úgy nevelnének, mint őket, az neked sem tetszene."
Ezek az állatok azért lettek kitenyésztve, hogy úgymond hősi halált haljanak értünk.
"Környezetszennyező, ez még egy érv. A húsipar sokkal jobban szennyezi a környezetet, mint a növényi étrend."
Már a növénytermesztés sem nevezhető környezetbarát tevékenységnek.
"nincs szükséged húsra. Ez is tény, a cikkeim a bizonyíték rá."
Ezt is csak a fenti két pont miatt hitetitek el magatokkal.
"Hozz fel egy másik érvet, vagy pedig felelj az enyémekre, mert még nem tetted meg."
Metettem.
"Te nem reagáltál egyikre sem, csak kijelentetted, hogy az ősember márpedig evett húst. Igen, ez igaz. Az ősember barlangban is élt, barbár körülmények között, és hülye volt, mint a seggem."
De, hoztam, mégpedig azt hogy azóta bármikor leszokhattunk volna a húsevésről.
"Akkor a föld lakosságának nagy része is hülye!"
Elvonatkoztatva a vegán-nem vegán kérdéstől, azt hittem ez egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!