Vegánok! Hogyan etetitek húsevő állataitokat?
#1 Van. Sajnos. Sőt.. Azt gondolják, hogy a vadállatnak ez jó. Oké, aláírom, az ember eldöntheti saját maga, hogy eszik-e húst (+tej, meg ilyesmi) vagy sem de egy állat NEM! Az EMBER, azaz a gazdája kényszerítheti rá, max, ha nem kap állati eredetű táplálékot..
Én úgy gondolom ez a kényszerítés nem jó. A vadállatoknak (mondjuk sok növényevőnek is) szüksége van pár % állati eredetű fehéjére
Pl. Görög teknős.. Ez csak egy példa volt.
1-es:
Sajnos igen.
De léteznek vegán tápok, amikbe bogarak meg mindenféle növény van, és úgy tartják tudnák pótolni a rendes hús által tartalmazott alapanyagokat.
Én ebben egyébként nem hiszem, vagy nem gondolom környezettudatosabbnak az előállításukat - ami a legfőbb érv szokott lenni vegánok körébe.
Egyébként láttam már olyan inflencert aki próbálta vegán módon etetni az állatát, és egyszer még egy olyan insta sztorit is kirakott, hogy séta közben a kutyus elkezdte a füvet enni - majd büszkén írta oda, hogy "jéé, már a kutyám is tudatosan vegán", miközben ugyebár köztudott, hogy a kutyák nem vegán-tudatosság miatt esznek füvet.
Hogyan etetitek HÚSEVŐ állataitokat?
A kacagó gerle az szerinted húsevő?? :D
Egy mindenevő mint az ember eldöntheti,hogy mit AKAR enni és mit nem eszik meg.
De egy húsevő állat gyomra húsevésre lett kitalálva,nem növény evésre.
Ahogy növényevővel sem tudnék húst etetni.
Sem a fogazata,sem a gyomra és az emésztése nem tolerálná azt az élelem forrást amit nem neki találtak ki.
Nem minden vegán ostoba.És nem minden vegán lett pusztán egy trend miatt vegán..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!