Egy vegán miért nem tudja elfogadni, hogy egy húsevő nem feltétlenül gyilkolja halomra az állatokat? Hanem csak annyit dolgoz fel amennyi a szükséglete?
Figyelt kérdés
Mostanában elég gyakran olvasom azt hogy valaki állatvédelmi okok miatt lett vegán/vegetáriánus. Szóval ez akkor is így lenne, ha nem nagyüzemi körülmények között, hanem kizárólag családi gazdaságokban folyna a haszonállat tenyésztése és feldolgozása?2021. nov. 26. 11:30
201/227 A kérdező kommentje:
De igen, abból a szempontból szörnyű ha a a statisztika csak a hűtőpultig követi a hús útját. Mert mi van akkor hogyha csak itthon veszem észre hogy a helytelen tárolás miatt romlott volt, és emiatt megy az egész a kukába?
2022. ápr. 8. 13:01
202/227 A kérdező kommentje:
Megmondom, kénytelen vagyok addig vásárolni amíg minőségi árut nem kapok. Na, ezért nem veszek szívesen húst multinál. De ugyan ezt a játékot fonnyadt zöldséggel is el lehet játszani.
2022. ápr. 8. 13:06
203/227 anonim válasza:
Akkor végképp rossz, mert teljesen fölöslegesen halt meg az állat (mondjuk amúgy is, mert hát ugye az embernek nincs szüksége húsevésre).
204/227 A kérdező kommentje:
"(mondjuk amúgy is, mert hát ugye az embernek nincs szüksége húsevésre)"
Már számtalanszor leírtuk hogy ennek kapcsán mindkettők a saját igazában hisz. Én abban hogy ennek kapcsán nem kellene ismernünk az emberi fogyasztásra alkalmas húst. Te meg abban hogy mindezt csakis húsipari érdekek akadályozzák.
2022. ápr. 8. 13:27
205/227 anonim válasza:
Nézd, egy fadarabot is el tudsz rágcsálni, de attól még nincs rá szükséged. A te érved egyszerűen hülyeség, én az enyémet azonban tudományos cikkekkel támasztottam alá. Szerinted nem nevetséges, amit csinálsz?
206/227 A kérdező kommentje:
"Szerinted nem nevetséges, amit csinálsz?"
Nem! Inkább te válsz azzá a fadarabos elméleteddel. 😂
2022. ápr. 8. 14:58
207/227 A kérdező kommentje:
205. Nézd, a hús az egy étel. A fa, fém, üveg, műanyag pedig nem! Ez ilyen egyszerű.
2022. ápr. 8. 15:03
208/227 anonim válasza:
Kiforgatod a szavaimat. Nem válaszolsz a lényegre. Az űrből látszik, milyen ostoba vagy. Felőlem csinálj, amit akarsz, de tudd: halált eszel.
209/227 A kérdező kommentje:
208 "Kiforgatod a szavaimat. Nem válaszolsz a lényegre"
Miért is forgatom ki azzal ha te nem ételeket hozol fel példának, mondván szerinted azt is meg lehet emészteni?
2022. ápr. 8. 17:58
210/227 anonim válasza:
Mert te a hússal csinálod ugyanezt. Ételnek nevezed, pedig valójában csak ehető, de nincs rá semmi szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!