Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy diplomás miért lesz...

Egy diplomás miért lesz közalkalmazott?

Figyelt kérdés

Az orvosokat,ápolókat megértem, nincs minden helyen magánklinika vagy magánrendelőintézet.

Viszont, a mérnököket,gazdasági,jogi diplomával rendelkezőket nem.

Nekem kettő is van, van egy gazdálkodás és menedzsment és egy műszaki menedzser.Mindig találtam velük jó állásukat.Több helyen is magasabb volt a bérem a gépészekénél.

Eszembe nem jutna,hogy tintát nyaljak nevetséges bérért.

Barátokon keresztül megismerkedtek egy közlekedésmérnök sráccal, ami vicc,hogy közalkalmazott.De, nem is öreg, csak 32 éves.Nem értem mi motiválta,hogy ilyen rossz munkahelyet választott magának.

Egyetemet végzett emberként lehetne ennyi esze.Szándékosan nem akartam a lúzer szót használni, mert amúgy talpraesettnek tűnik.

A versenyszférában, nálunk egy középfokú végzettséggel rendelkező adminisztrátor többet keres,mint egy műszaki diplomával rendelkező közalkalmazott.

Azért, ha egy műszaki tudományi karon végzett ember nem tud minimum nettó 250 ezer forintot kialkudni, ott komoly gondok vannak.Elsősorban vele.

2017. nov. 21. 19:57
 31/99 anonim ***** válasza:
61%

Jól van 30-aska amúgy szoftverfejlesztô vagyok hoppàcska.

Na most mi lesz?

Lejàrt a mai napi 20. cigiszünet mi?

Nem termel értéket a multi?

Az jó akkor remélem egyszer megszívod a Tescoba mert pénztàros nem tudja beütni a terméket a gépbe mivel az adatbàzis éppen megfeküdt.

Vagy nem veszel újabb kocsit mivel annak a szoftverét itthon is fejlesztjük és teszteljük.

Gondolod te,akkor ismim biztos gombàzott amikor mennie kellett egy vezetõi vàltàssal neki is és õ nem volt vezetõ még csak szakember.

Megint tévedtél magamat is képzem mr.menõ plusz szakmai tréningek tervben az MBA is majd.

2017. nov. 22. 13:33
 32/99 anonim ***** válasza:
84%
Hahaha, itt menőzöl a gyakori kérdéseken mint szoftverfejlesztő guru, mi? Tudod ki veszi be. De vicces volt olvasni a hülyeségeidet.
2017. nov. 22. 13:49
 33/99 anonim ***** válasza:
55%

Nem kell elhidd menõ.

Tényeket közöltem aztàn a te dolgod.

This is not my business.

2017. nov. 22. 13:51
 34/99 anonim ***** válasza:
16%
Szánalmasak a közigben dolgozók, süt belőlük az irigység és a rosszindulat.
2017. nov. 22. 14:01
 35/99 anonim ***** válasza:
69%
#34 Köszönjük a szükségtelen általánosítást -,-
2017. nov. 22. 14:10
 36/99 anonim ***** válasza:
75%

34-es nem kéne lenézni a közigben dolgozókat. Mit szólnál ha egyik napról a másikra nem dolgoznának a hivatalokban, oktatási, egészségi, szociális, kultúrális intézményekben sehol?

Hülye vagy te. Vegyél már vissza az arcodból és menjél vissza nyalni az amerikai főnököd seggét.

2017. nov. 22. 14:11
 37/99 anonim ***** válasza:
73%
A közszférában az állások 50%-át meg lehetne szüntetni, ha akarnák automatizálni. Csak féltik az állásukat, meg hogy nem malmozhatnak tovabb munkaidőben.
2017. nov. 22. 15:02
 38/99 anonim ***** válasza:
91%

a multis csapatépítő tréningek legális szexorgiák

aki nem dug a főnökkel, az repül

egy ismerős lány is így járt és még a többi kolleganők is úgy volt vele(köztük férjes asszonyok is),hogy ez itt így szokás

attól,hogy bent ülnek az irodában napi 12 órát,nem dolgoznak többet

egy másik ismerős arra panaszkodik multinál,hogy 7 előtt nem jut haza a családjához,pedig 5 után már csak rötyögés, meg a szingli főnöknő szórakoztatása,meg kajálás, pletykálás van

intenzíven egy nap 6 órát lehet dolgozni

a többi az napfűtés

2017. nov. 22. 15:23
 39/99 anonim ***** válasza:
84%

38-asnak teljesen igaza van!

Attól még, hogy 9-10-12 órákat ülnek a csili vili undorító open office-okban még nem jelenti, hogy dolgoznak. Ezekben a multikban a meetingek mindennaposak ( tapasztalat ), és ezek 1-2 órát minden nap elvesznek.

2017. nov. 22. 16:28
 40/99 anonim ***** válasza:
80%

multinál is egy csomó töltelékállás van,felét ki lehetne szervezni távmunkába

multiirodákban is van egy csomó kv-szünet,pletykaszünet

2017. nov. 22. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!