Miért csak gyári munkák vannak szinte ebben a városban?
Kislány,
hiába van 3 szakmád, ha a kutya nem alkalmaz velük téged sehol.
Az, hogy te néha 1-2 helyre beadod az önéletrajzodat, az nem elég semmire.
Nem tudom, mire vársz... senki nem fog kopogtatni az ajtódon, hogy több százezer forintért méltóztass nála dolgozni. Miért tenné? Nem vagy talpraesett, nincs nyelvtudásod, gyakorlatod se nagyon.... ha lenne egy kis eszed, már rég dolgoznál (akár a gyárban is!), gyűjtenél egy kis pénzt és költöznél. Attól, hogy elmész dolgozni egy gyárba, nem leszel kevesebb. És nem örökre szól, hanem átmeneti időre. Attól ugyanis nem leszel előrébb, ha otthon ülsz és beszólogatsz a többieknek, akik az előző oldalakon elég szépen összefoglalták, mi a gond veled és a hozzáállásoddal.
Na, mar jon azzal, hogy csak akkor jutsz elorebb, ha a fonokkel osszejossz. :D -.-
Meg jo, hogy ez egy anonim oldal, mert eloben nem vallalnad fel magad...orulj, hogy a szuleid elviselnek.
Kislányozlak, mert még kislány vagy ;)
Óóó, szóval szerinted valaki ennyi idősen csak úgy tud érvényesülni, hogy összeszűri a levet a főnökkel? :D Hát elég nevetséges vagy... Képzeld, TALPRAESETT voltam, és nem volt semmilyen munka büdös nekem. Belőlem egyszer lesz "valaki", belőled pedig nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!