Miért csak gyári munkák vannak szinte ebben a városban?
akárhányszor térek vissza, mindig az jön le, hogy neked semmi nem jó.
érdekes, mások el tudnak helyezkedni és jól keresnek.
anyukám, édesmindegy, hogy debrecen vagy győr vagy pest. ha lusta vagy és nagyképű, büdös a munka, semmit nem vagy hajlandó tenni érte, akkor ne várd, hogy a szádba repüljön a sült galamb!
közmunkás leszel hamarosan, de a rosszabb fajtából, csak nem bírod felfogni, hogy akaraterővel már irányba is elvihetnéd az életedet.
nem csak a kifogásokat kéne keresni.
elmondtál magadról jópár dolgot, ha 20 emberből 20 azt mondta, hogy veled van a baj, akkor talán nem ártana elgondolkozni.
ha végre elmennél dolgozni, és kialakulna egy jó csapat, barátságok, néha egy-egy sörözés munka után, kimásznál te is a depressziódból. így viszont az egész környezetedet tönkreteszed a hozzáállásoddal.
én befejeztem itt a ténykedésem, ahogy előttem már írták: vannak, akiken nem lehet segíteni.
ja, még a tanfolyamot kifelejtettem: megint flegmázol, pedig nem jogos!
nem az lesz beleírva, hogy a munkaügyin keresztül végezted a tanfolyamot. tök mindegy az is, ha százezreket fizettél érte saját erőből.
a lényeg, hogy ha 1 év alatt, vagy pár hónap alatt végezted el, az nem egyenlő azzal, mint ha valaki 15 éves korától azt tanulja éveken át.
hiába van pont ugyanolyan bizonyítványotok, úgyis kiderül, hogy te csak egy gyorstalpalóra jártál.
egy targoncavezetői engedélynél ez még pont nem számít, de komolyabb szakmáknál már figyelembe veszik.
informatikus.
Magyarországon az a sztárszakma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!