Ti hogy bírjátok a végtelenségig tartó munkakeresést?
Hagyd kérdező! Aki nem keresett soha munkát az nem tudja. Az sem, aki 28 éves,IT/villamosmérnök és azonnal talál, mert ők kellenek...
Nem tudom hova vesznek fel 2 diplomával, 2 nyelvtudással gyártósorra egy doktori címmel rendelkező embert, aki örök életében irodai munkán volt...Elárulom: nem veszik fel gyártósorra. :-)
IT: egyre több a román (nem csak nálunk, hanem Nyugat Európában is - pl. anyacégen belül); nagyon jó a képzés és nem akarnak egyből igazgatók lenni (nálunk is dolgoznak páran).
Nekem ez a "haver cége nem talál embert" sztori kamuszagú :D!
Tessék segíteni a havernak!!
Pl. ide nyugodtan be lehet gépelni annak a bizonyos munkaerőhiányos cégnek a nevét és az elérhetőségeit, vagy akár belinkelni az egyik álláshirdetést / a cég honlapját!
34-es: Igen teljesen igazad van. Belinkelhetném (be is tudom), de nem szeretném ha kiderülne, hogy ki vagyok. :)
Tudom, hogy kamunak hangzik de esköszöm nem az. Privátban átküldöm, ha megígéred, hogy nem teszed ki.
Kérdező: melyik városban keresel munkát?
Budapesten vagy Miskolcon beteszlek sorra dolgozni (PL: Bosch), de csak akkor ha el is mész dolgozni. :)
#34 vagyok:
Ok, elhiszem! :)
De ha többet megosztasz a poziról, akkor hátha olvassa azt vki a megfelelő kvalitásokkal (és ha a cég elérhetőségét megosztanád vele pü-ben, akkor - jó esetben - máris segítettél két embernek). :)
Látom magam körül, hogy nem könnyű elhelyezkedni még szaktudással sem. Az egyik barátom - pont informatikus - annyira dadog, hogy a saját nevét képtelen kimondani. Esélye nem volt a munkapiacon eladni magát. Aztán szóba jött egy beszélgetésen a cégnél és meggyőztünk vkit hogy próbálja meg a srácot (gyakorlatilag írásban interjúzott); két éve van ott és már elő is léptették.
" Egyébként azt is nagyon jól tudom,
hogy minden kapcsolatokon múlik."
Nem jól tudod. Néhány ilyen esetről persze hallottam már de egyáltalán nem ez a jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!