Ti hogy bírjátok a végtelenségig tartó munkakeresést?
Figyelt kérdés
Komolyan mondom én már annyira undorodok az álláshirdető oldalaktól, már herótom van. Rengeteg helyre jelentkezek és senki egy büdös szót nem ír vissza :( Hogy bírjátok, akik kerestek rég munkát? Én már rettentően unom, mert nincs eredmény, ha véletlen be is hívnak akkor is 4 helyre vagyunk 20an. Ők meg kényelmesen elbíbelődnek, válogatnak, mi meg addig órákat várjunk, hogy kinyögjék nagy nehezen kiket kívánnak őméltóságaik alkalmazna. Ez annyira szánalmas, de komolyan. Itt vagyok érettségivel, 4 szakmával, alap angollal és nem kellek sehova. Miért? Mert nő vagyok és 34 éves? Vagy miért? Minden áldott napom azzal megy el, hogy az oldalakat böngészem és küldözgetem az önéletrajzaimat és nincs semmi, sehol. Hogy éljen így az ember? Hogy legyen bármije is az életben? Mit kéne még csinálnom? A munka elé nem lehet enni, mert nincs megadva egy hirdetésben sem se név, se cég név, se elérhetőség. :( Kellene a munka mert szeretnék tovább állni itthonról és kéne a gyakorlat, de így hogyan? Annyi tervem, elképzelésem volna a jövőre tekintve, de így esélytelen minden. Néha meg úgy érzem itt hagynék végleg mindent és inkább kinyírnám magam, hogy vége legyen ennek az egésznek, mert ez nem vezet így sehova, az évek meg telnek, csak öregszem.2015. márc. 17. 13:21
1/79 anonim válasza:
Milyen szakmáid vannak és hol keresel állást?
2/79 anonim válasza:
Mi az a 4 szakma?
És miben van munkatapasztalatod eddig?
3/79 A kérdező kommentje:
ruhaipari, mezőgazdasági, eladói, vagyonőri. Vagyonőriban, meg eladóiban. A többibe pont azért nem tudtam soha gyakorlatot szerezni, mert hogy nem dolgoztam 2-3 évet azon a területen. Nevetséges ez is, mert hogy jutsz gyakorlathoz, ha nem vesznek fel sehová? Hiába van érzékem a varráshoz, hiába volt a felmenőim közt is varrónő, semmit nem számít, se az hogy szeretnéd csinálni, se az hogy van e hozzá érzéked, mert hogy azt mondták anno, hogy nincs idejük, pénzük betanítani. Pedig 4 évig ezt a szakot tanultam, mit kellett volna betanítaniuk rajtam?
2015. márc. 17. 13:31
4/79 anonim válasza:
Azért, mert 34 évesen semmit nem tudsz felmutatni. Hány éve fejezted be a középiskolát? Hányszor fért volna bele egy normális diploma?
Vagy legalább ne olyan szakmád lenne amit érettségivel végeznek...
5/79 A kérdező kommentje:
10 éve fejeztem be az iskolákat. Lediplomázás meg, ahhoz nekem nincs meg a képességem, diszlexiával, elég húzós ám, főleg a nyelvtanulás. Alap angol is alig van meg. Másik meg, milyen diplomák érnek bármit is? Nőként.
2015. márc. 17. 13:48
6/79 anonim válasza:
4.-s. Milyen normális diploma? Nekem doktori fokozatom van, nyelvtudásom, szakmai tapasztalatom és munkanélküli vagyok. Pont mint a kérdező.
7/79 anonim válasza:
én jól bírom..általában veszek szeszt aztán töltögetek. szarok én az életre.
8/79 anonim válasza:
6-os akkor veled komoly problémák vannak. :S
9/79 anonim válasza:
" Nekem doktori fokozatom van,
nyelvtudásom, szakmai
tapasztalatom és munkanélküli
vagyok. Pont mint a kérdező."
Igen de te pár héten vagy hónapon belül simán találhatnál. Mindenkivel előfordulhat, hogy rövid ideig munkanélküli, ahogy most épp te. Ez természetes.
10/79 anonim válasza:
Merre laksz és mióta keresel munkát? Csak, mert Győrben, Sopronban és Veszprémben meg munkaerőhiány van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!