8 hete tartó munkanélküliség normális hogy ennyire megviseljen?
Figyelt kérdés
Nem volt még szerencsém ennyi ideig munka nélkül lenni, és rettenetesen megvisel. Kilátástalannak és reménytelennek érzek mindent, semminek sem látom értelmét, valamint rettegek a jövőtől... Természetesen aktívan keresek melót és járok interjúkra és alkalmi munkáim is akadnak, szóval nem unalmamban fordultam be. Hogy lehet ebből kilábalni? Tudom mások sokkal régebben vannak állás nélkül...de mindenkinek a maga baja a legnagyobb.2013. okt. 7. 17:04
1/3 NyolcOne9 válasza:
Majd akkor kezdj el ezen gondolkodni, ha 8 hónapja leszel álláskereső.
2/3 A kérdező kommentje:
8 hónap?? Ki van zárva ez. Diplomám van, de ha nincs más wc-t pucolni is elmegyek. A munkanélküliség a legpusztítóbb dolog amivel életemben találkoztam.
2013. okt. 10. 14:09
3/3 anonim válasza:
No problem, én 9 hónap után találtam főiskolai végzettséggel állást! El sem tudom mondani, hogy az életem ez idő alatt hányszor untam meg, hiába csináltam mindig valamit! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!