Egy karriertanácsadó elzavart a tanácsadásról. Megkérdezte milyen karriercélom van? Közöltem: szeretnék egy állást, bármit, amiért fizetnek. Akár padlót nyalok, WC-t pucolok.
Erre elzavart, mondván, motiválatlan vagyok, nem tud segíteni.
(Több) diplomás ember vagyok, másfél éve munka nélkül. Nekem már semmi célom sincs, csak annyi, hogy legyen egy munkám-akár egy partvis tologatása-amiért fizetnek.
Nem akarok már a szakterületemen elhelyezkedni. Nem akarok jól keresni. Nem akarok megbecsült, előrelépést fejlődést nyújtó állást. És miért nem akarok? Mert tudom úgyse kapom meg.
Csak egy WC-kefét akarok és egy fix minimálbéres fizetést. Több diplomával.
De még ez se megy. És még a karriertanácsadó is elküld?
Ki mit szól ehhez?
Utoljára még:
Vezetést" kb. sehol sem tanítanak.
negatív Nobel díj ezért a kijelentésért. Földrengető baromság!
"nem tanítanak sehol" hát persze hogy nem. nincsenek komplett egyetemi szakok menedzsmentre, vállalatvezetésre építve ugye???
nem lehet Dunát rekeszteni a tanfolyamokkal tréningekkel, vezetéstechnikai tanácsadással OKJ képzéssel stb stb ugye?
Utoljára!
elköszöntem
további szép napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!