Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy karriertanácsadó elzavart...

Egy karriertanácsadó elzavart a tanácsadásról. Megkérdezte milyen karriercélom van? Közöltem: szeretnék egy állást, bármit, amiért fizetnek. Akár padlót nyalok, WC-t pucolok.

Figyelt kérdés

Erre elzavart, mondván, motiválatlan vagyok, nem tud segíteni.

(Több) diplomás ember vagyok, másfél éve munka nélkül. Nekem már semmi célom sincs, csak annyi, hogy legyen egy munkám-akár egy partvis tologatása-amiért fizetnek.

Nem akarok már a szakterületemen elhelyezkedni. Nem akarok jól keresni. Nem akarok megbecsült, előrelépést fejlődést nyújtó állást. És miért nem akarok? Mert tudom úgyse kapom meg.

Csak egy WC-kefét akarok és egy fix minimálbéres fizetést. Több diplomával.

De még ez se megy. És még a karriertanácsadó is elküld?

Ki mit szól ehhez?

2013. júl. 1. 08:05
1 2 3 4 5 6
 51/53 A kérdező kommentje:

Utoljára még:

Vezetést" kb. sehol sem tanítanak.

negatív Nobel díj ezért a kijelentésért. Földrengető baromság!

"nem tanítanak sehol" hát persze hogy nem. nincsenek komplett egyetemi szakok menedzsmentre, vállalatvezetésre építve ugye???

nem lehet Dunát rekeszteni a tanfolyamokkal tréningekkel, vezetéstechnikai tanácsadással OKJ képzéssel stb stb ugye?

Utoljára!

2013. aug. 26. 19:22
 52/53 anonim ***** válasza:
:) Igen, ez olyan, mint amikor a tőzsdei kereskedést oktatják. Tudod, aki nem tudja, tanítja. Na, tanulj ezektől. Figyelj csak, én azt nem értem, te olyan okos vagy... Tiszta idióta mindenki, aki nem alkalmaz téged!
2013. aug. 26. 19:26
 53/53 A kérdező kommentje:

elköszöntem

további szép napot

2013. aug. 26. 19:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!