Mit gondoltok erről? Valakinek tapasztalat genetikai tanácsadásról?
16 hetesen 0.69 lett az AFP-m. A doki küldött genetikai tanácsadásra. Ott megvolt az uh, azt mondták minden rendben van. Utána jött az elbeszélgetés. Megkérdezték, hogy egészségesek vagyunk-e, mondtuk, hogy igen. Utána a következő kérdés az volt, hogy vesznek le vért, ha beleegyezek abba, hogy egy hét múlva visszamegyek és akkor leveszik a magzatvizet. Mivel a magzatvízvételbe nem egyeztem bele, így vért sem vettek. A beszélgetés szinte szó szerint a leírtak alapján zajlott le.
Ezek után mentem a dokimhoz, hogy mi a helyzet, ő meg egyenesen hülyének titulált, hogy biztos nem így zajlott a dolog, mert a vért le kellett volna venni, s ha annak nem jó egy eredménye, csak akkor vesznek magzatvizet. Utána hozzátette, hogy már mindegy, reméli nem lesz baj!
Azonnal hívtam párom, hogy mondja már el nekem, hogy mit mondtak tanácsadáson és ő is azt mondta el, amit én leírtam most nektek. Akkor csak nem vagyok hülye?! Mi a véleményetek erről a szituról?
Nekem se volt rendben az AFP értékem, ezért én is voltam genetikai uh-n (megyeszékhelyre kellett elutazni), ott mindent rendben találtak, utána mentünk a tanácsadásra. Megkérdezték, hogy vannak-e betegségeink, illetve családon belül milyen betegségek vannak, megnézték az uh eredményt. És annyit mondtak, hogy minden rendben van, nincs semmi probléma. Nekünk semmilyen vérvételt, vagy magzatvíz vételt nem említettek.
Annyit mondtak még, hogy nagyon korán küldtek az AFP-s vérvételre és azért lett alacsony az érték. Szóval még engem néztek majdnem hülyének, hogy minek mentem oda. Na, mindegy. Persze úgy küldtek, nem én mentem magamtól.
A 12 hetes uh-n amúgy a nyaki redő rendben volt, az összes uh-n minden rendben volt, úgyhogy nem is igazán lett volna szükség bármilyen más vizsgálatra. És egyébként teljesen egészségesen is született a fiam.
Ha a 12.hetes vizsgálaton minden rendben volt,akkor nincs mitől félned!Voltál kombinált szűrésen?
Ez az AFP egy elavult,megbízhatatlan vizsgálat,amit hamarosan meg is szüntetnek!!
Ne foglalkozz az AFP-vel,ma már olyan korszerű gépek vannak,látnák,ha valami rendellenesség lenne!
Nyugi,nem lesz semmi baj!A 19.hetes UH-án írd meg mi volt!
További boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!