Másnak tapasztalat?
Figyelt kérdés
38+6hetes vagyok és most reggelre a mellbimbo udvar környéke ki szélesedett .... Ez általános vagy szülés előtti jel is lehet?
tegnap este voltak josloim is de szépen elmúltak,...
Türelmetlen is vagyok mar .... Napközben meg egész jól el vagyok, de az éjjeleket nem szeressem-csak szenvedés mar.
2013. márc. 12. 07:58
1/2 anonim válasza:
Én nem figyeltem a mellbimbóudvaromat. Jóslóm csak 2 volt szülés előtt, de már nem tudtam úgy helyezkedni, hogy az hosszútávon mindkettőnknek jó legyen. Nem hordtam túl a kisfiamat, bár nálam egy vizsgálat indította el a szülést. A 39. hétben voltunk. Nyugi, nem tart sokáig az állapotod :-). Figyeld a tested jelzéseit.
2/2 anonim válasza:
Ez nem tartozik a szülés előjelei közé, de valószínűleg hamarosan így is-úgy is szülni fogsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!