Hosszú repülőút a 2. trimeszterben? Tapasztalat?
:)))))
Nem a repülő tetején fogsz repülni, hogy a kinti levegőt szívnád!!!!
A tuberkolózis sem repülő úton terjed!!!
Olvass utánna a dolgoknak, nem ártana!!!
Elsô vagyok.
Annyit az irodai és a repülôn való üléshez, hogy a trombózis veszély miatt tanácsos mozogni és alkalmanként felállni. Egy irodában felpolcolod a lábad és elvileg megoldódott a gondod, föl se kell állnod. A repülôn, pláne túrista osztályon, örülsz, ha beférsz 2 sor szék közé, nemhogy még felpolcold a lábad. Még nem terhesen is nagyon szûk a hely, ráadásul, aki 10 órát repül(t) egyhuzamban, az tudja mirôl beszélek.
Mint írtam, 18 hetesen, átrepültem az óceánt és utána, a szülésemig irodában dolgoztam. Van különbség a 2 között. Pontosan a fenti légnyomás miatt ajánlanak kompressziós harisnyákat, gyakori felállást, mozgást.
Kedves kérdezô! Ne izgulj, nem lesz semmi gond!
A belinkelt kérdésben az 5. válaszoló vagyok. Csak a kapukról írnék. Nekem sehol, semmit nem mondtak róla, a reptereken még elôre is engedtek, hogy menjek át rajta elôször én. Ezek elvileg fémdetektoros kapuk. Szerintem nem a mágnesesség, se az elektromosság elvén alapszik, de ez már fizika és abba nem mennék bele. A lényeg, már 3 éves a lányom és még mindig semmi baja a kapuktól, sôt, ô is átmegy rajta:-)))
Itteni 1. válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!