Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hosszú repülőút a 2. trimeszte...

Hosszú repülőút a 2. trimeszterben? Tapasztalat?

Figyelt kérdés
Van aki utazott 8-10 órát repülővel a 2. trimeszterben? Lett valami baj belőle? Tudom sok mindenre oda kell figyelni, ezzel tisztában vagyok, az orvosom is enged, de nem adott semmi érdemleges tanácsot.... jobban mondva semmilyen tanácsot nem adott. Azt olvastam, hogy sűrűn kell sétálgatni, mozogni, sok folyadékot kell inni stb. Tehát van valakinek erről tapasztalata? Kifejezetten a hosszú repülőút érdekel. Köszönöm! 19 hkm
2013. febr. 6. 05:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mikor én repültem, egy nőgyógyásszal utaztunk együtt, őt kérdeztem meg, hogy terhesen át lehet-e menni a kapun. Azt mondta, nyugodtan. Aztán végül egy másik kismamával együtt mentünk, és az őrök azt mondták, nekünk nem muszáj átmennünk rajta, így mellette mentünk el. De a nőgyógyász szerint abszolút nem lett volna gond.
2013. febr. 7. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!