Rettenetesen félek a hegszétválástól, már többször álmodtam, hogy szétválik szülés közben. Az orvosom szerint meg kéne próbálnom simán.21 hónap lesz a 2 gyerek között. Valakinek tapasztalat ezzel kapcsolatban?
Szia nincs tapasztalatom csak azért irok ,mert nekemis császár volt az elso pontossan 19honapja. marcius vegere vagyok kiirva a második babammal. szoval nekem is ilyen kevés ido telt el ,de enis természetes uton fogok szulni.
Fogadott orvosom most nemlessz, de a nogyogyaszom megnyugtatott,hogy akinek már egyszer volt császarja,arra jobban odafigyelnek és a legaprobb komplikacional csaszar lessz megint, nagyon kicsi a valoszinusege hogy valami baj tortenjen veletek-velunk...
te mikor fogsz szulni ? ha esetleg kesobb mint en akkor megirom neked ,hogy hogyan zajlott a dolog :)
Szia, köszi, hogy írtál. Én júliusban fogok szülni, úgyhogy majd mesélj légyszi! :)
Egyébként hegvastagságot néztek már Neked?
2,5 év van a két fiam között. Első császár után én szerettem volna természetesen szülni, aminek akadályát sem látta a doki. Aztán a 36. héttől hetente nézte a hegvastagságot. A 38. héten mondta, hogy mostantól már nem javasolja a hüvelyi szülést, mert nagyon elvékonyodott a heg. Így lett 39 hetesen császár a második szülésem is.
Biztosan fogja nézni a doki a hegvastagságot, vagy ha mégsem, akkor kérd meg rá a szülés közeledtével.
Kedves Kérdező és kedves Első!
Nekem a második volt császár, és most nem tudom, mire számítsak. Áprilisra vagyok kiírva. Én is szívesen olvasom, ha Te, kedves Első, leírod majd a tapasztalatodat!
Elso vagyok .
oké lányok akkor majd irok nektek ,hogy mi hogyan volt.
Nekem nemnézték a hegvastagságot legalábbis nemtudok rola...azt mindig kerdi az orvos ,hogy nem e huzodik nagyon v nem e faj, de hogy mérte volna ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!