A férfi vagy a nő akar többet és többször az ágyban? Tapasztalat?
szerintem amíg mindketten odavagytok egymásért, addig folyton egymást akarjátok. Aztán ahogy jön a megszokás, a sok zavaró tényező (munka, stressz és esetleg egy harmadik), akkor megváltozik ez a dolog....
Mindenképpen beszéld meg vele, de talán úgy kellene indítani a beszélgetést, hogy ne érezze, hogy szemrehányásnak indul... elmondani neki, hogy te többször szeretnéd, és hogy neki mennyiszer van rá szüksége... és meggyőzni, hogy milyen jó vele... és veszi a lapot...
szia!
Ez szerintem kedv és típusfüggő is. Volt olyan párom, aki alig akarta, volt hogy napi 3szor. A férjem ilyen szempontból pont ideális, akkor vagyunk együtt, amikor kívánjuk mindketten a dolgot.( van hogy egy hétig naponta, van hogy 2-3 nap különbséggel)
Tudja,hogy én többször szeretném. Mondtam is neki,célzok is rá,teszek is ezért. De általában mindig csak akkor jön ez össze,ha éppen ő akarja.
Nem vagyok nimfomániás,de hetente 1 alkalom az édes kevés.:(((
Hát ez tényleg nagyon kevés:-(
én is voltam már ilyen helyzetben, sajnos nem lett jó vége (a fiú nem volt szerelmes belém, és megcsalt... megcsalt többször is)
és mivel magyarázta, hogy ő nem akarja többször?
mert valami oka azért csak van, esetleg szégyenli (?) elmondani?
NEm tudom, hogy miért nem lehet megérteni, hogy van, akinek elég kevesebb is, meg ha valaki fáradt, stresszelt, ideges, akkor nincs kedve a szexhez. Ha ilyenkor a másik fél nem reagál a partnere gondjaira (mert ha fáradt, az is gond) és eröltetni akarja, akkor csak egyre jobban elutasitóvá teszi. HA a férjednek nincs kedve, te meg "csábitgatod", az olyan érzés idövel, mintha kényszeriteni akarnád, majdnem megeröszakolás.
A szex nem lehet kötelesség, csak ha mindkettönek van hozzá kedve/hangulata, akkor van értelme. Ha neked a pároddal túl kevés, akkor még mindig van lehetöséged önkielégitésre - inkább örülnél, hogy esténként még van kedve összebújni veled - ha mindig többet akarsz és ezt érezteted is, akkor idövel máshol fog alundi, vagy legalább is nem hozzád bújva. Ezzel pedig a kapcsolatotokat bomlasztod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!